Tratament antiparazitar eficient

       Paraziții sunt ființe care trăiesc la suprafața  sau în interiorul corpului altor viețuitoare pe socoteala cărora se hrănesc întreaga viață sau numai o parte din ea. Gazda paraziților poate fi omul, dar și diversele animale domestice sau sălbatice. Suferința dată de prezența acestor ființe în organismul gazdă se numește boală parazitară sau parazitoză. 

       La nivelul tubului digestiv se pot localiza cele mai multe tipuri de paraziți, dar pot găsi și alte locuri din organism unde să se aciueze ( musculatură, țesut subcutanat, viscere).

Unii paraziți pot fi unicelulari, sunt atât de mici încât se pot vedea doar la microscop ( de exemplu GIARDIA), alții pot avea dimensiuni mai mari și pot fi văzuți cu ochiul liber ( LIMBRICI; OXIURI; TENIE). Majoritatea se grupează în colonii –  mai mulți într-o anumită zonă a  corpului – ceea ce conferă mai mare putere paraziților și un disconfort mai greu de suportat pentru persoana infestată. Alți paraziți pot trăi izolați în organism, dar asta nu-i face mai puțin dăunători.

Nocivitatea acestor microorganisme este reprezentată de faptul că se hrănesc cu resursele organismului infestat și eliberează toxine care pot afecta și alte organe decât cel în care și-au găsit ”culcușul”.

Numeroase studii – pe internet se găsesc expuse pe larg – au demonstrat deja faptul că paraziții pot provoca și întreține cancerul.

Cele mai des întâlnite semne ale parazitozelor sunt:

  • halenă – respirație urât mirositoare;
  • anemie , paloare, oboseală ;
  • mâncărimi pe piele, diferite erupții;
  • stare de agitație, neliniște;
  • indigestii.

și altele specifice fiecărui parazit în parte – credeți-mă, sunt foarte mulți și răi.

Din perspectivă psihosomatică, sunt mai predispuși la parazitoze oamenii care vor cu orice preț să fie pe placul celorlalți și ajung să fie abuzați. Cu cât ești mai vulnerabil, cu atât ești mai „parazitabil”.

Orice om poate fi cel puțin o dată în viață afectat de paraziți, chiar dacă se străduiește să păstreze igiena riguroasă a mediului în care trăiește ( mulți paraziți pot fi inhalați din vânt ) , așa că e bine să luăm măsuri.

Reguli generale de evitare a parazitozelor:

  • spălați întotdeauna mâinile înainte de masă, de a vă atinge fața, după utilizarea toaletei;
  • spălați întotdeauna fructele și legumele înainte de a fi consumate;
  • cumpărați alimente, mai ales pe cele de origine animală ( carne, ouă, lapte) doar de la distribuitorii care asigură igiena corespunzătoare sau care au primit aviz favorabil de la autoritatea sanitar-veterinară;
  • evitați consumul exagerat de dulciuri ( mai mult de 2 lingurițe de zahăr pe zi);
  • în cazul în care unul dintre membrii familiei a fost depistat cu o parazitoză, toți cei care locuiesc împreună cu acea persoană trebuie să primească tratament pentru acea boală;
  • detoxifiere și deparazitare măcar o dată pe an, chiar dacă nu există semne de prezență a bolii.
  • deveniți mai conștienți și mai încrezători în puterea voatră interioară! 

Cum se poate realiza această deparazitare:

  • oxigenarea organismului ( paraziților nu le place oxigenul, iar celulele noastre capătă mai multă putere să se apere de intruși). Dacă nu reușim să facem zilnic mișcare în aer liber, să oferim suficienți antioxidanți din alimentație sau suplimente, putem completa necesarul cu OxyMax sau cu Low Deuterium Oxy Crystal ;
  • refacerea florei saprofite ( microbii prietenoși din organismul nostru) care au rol în menținerea echilibrului acido-bazic, fabrică anumite enzime și în absența cărora microorganismele nocive au ”liber” să se înmulțească. Consumul de iaurt este benefic, dar dacă ținem post sau am primit antibiotice sau avem boli care măresc aciditatea organismului ( gută, diabet), nu este suficient. Suplimentarea cu probiotice, de altfel benefică și în tulburările de tranzit intestinal ( constipație sau diaree), o putem realiza folosind A.C. Zymes, sau Acidophillus, sau ProbioBalance;
  • îmbunătățirea digestiei prin respectarea orelor de masă, mestecarea alimentelor cât mai bine, suplimentarea cu enzime specifice: Papaya Plus,  Digestive Enzymes;
  • evitarea constipației – reziduurile care persistă în intestine intră în putrefacție și creează un mediu care permite înmulțirea paraziților. Utile pentru păstrarea unui tranzit intestinal optim sunt Pure Inulin și Easy Time.
  • atacarea directă a paraziților cu unul sau o combinație dintre aceste produse ( în funcție de gravitatea infestării, vârsta persoanei afectate și eventualele boli deja prezente) :

O deparazitare cât mai eficientă poate dura între 10 până la 60 de zile, chiar mai mult la persoanele deprimate imunitar – cei cu afecțiuni metabolice sau cu cancer – la acestea fiind necesară prelungirea tratamentului, eventual cu doze mai mici, până la 1 an. Diabeticii ar fi bine să facă periodic, cam la 6 luni, câte o cură de 3-4 săptămâni.

Sfaturile de mai sus sunt utile și celor care se luptă de multă vreme cu micozele.

Se poate mări eficiența produselor mai sus menționate dacă folosim apa  îmbunătățită de la Aquarion (se reduce și incidența infestării cu paraziți) și echilibrarea energetică prin biorezonanță cu BioHarmonex.

După deparazitare este necesară corectarea deficitelor  de minerale și vitamine.

12 Replies to “Tratament antiparazitar eficient”

  1. Va rog din suflet exista ceva pentru ,, TOXOCARA CANIS,, AM AVUT IN 2018 UN AN DE ZILE MAM CHINUIT, DUPA MULT ALBENDAZOL AU DISPARUT, ACUM DIN 2020 DIN LUNA SEPTEMBRIE AU APARAUT DIN NOU , NU MAI POT, NU MAI STIU CE SA FAC, VA ROG AJUTAȚI MĂ.

    1. Cel mai important lucru: toți cei care locuiesc cu dumneavoastră trebuie să facă deparazitare – chiar dacă de durată mai mică sau cu doze mai mici. Iar dumneavoastră ar trebui să luați: Paraprotex + Acidophillus + Oregano Oil timp de cel puțin 3 luni. De asemenea, v-ar face bine și o alcalinizare periodică (cu Liquid Chlorophyll) cel puțin o dată pe an. Dacă nu faceți toți membrii familiei tratament, ceilalți vor fi – fără să vrea – sursă de infestare pentru dumneavoastră care sunteți probabil mai sensibilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.