„Eu sunt tot timpul aici, așa că poți veni în vizită ori de câte ori dorești.”

(„Curajul de a nu fi pe placul celorlalți” – Ichiro Kishimi / Fumitache Koga)

Noi facem parte dintr-un întreg. De cum avem noi grijă de acel întreg, sau de părticica de întreg pe care o reprezentăm, depinde starea noastră de sănătate fizică, mentala si spirituală.

Numele meu este Camelia Florea. Părticica de întreg pe care o reprezint eu este cea care îți spune #ceteajutădacă.. ai probleme de sănătate. La aceasta am adăugat colaborarea cu firma Calivita și astfel am ajuns să îmi folosesc din ce în ce mai bine potențialul. #dragostedeoameni, #conștiință, #responsabilitate sunt principiile care îmi ghidează interacțiunea cu semenii.

Întotdeauna am fost de părere că medicul specialist este cel care hotărăște tratamentul medicamentos. Dar oamenilor le trebuie mai mult decât medicamente ca să își păstreze / recupereze sănătatea.

Pregătirea mea – specialist în evaluare și terapie cu biocâmp, tehnician nutriționist – îmi îngăduie să ofer indicații de dietă, suplimente alimentare, fitoterapie și alte terapii complementare și alternative ,Ca să știu ce am de făcut, am făcut cursuri, am dat examene și am obținut diplome.

Ofer sfaturi pentru sănătate, pot efectua terapie cuantică, recomand produse naturiste de înaltă calitate.

Din 1984 lucrez ca asistent medical generalist, din 2008 ca bioenergoterapeut – specialist biorezonanță și din 2012 ca tehnician nutriționist.

Din 2018 Ordinul Practicienilor de Medicină Complementară și Alternativă mi-au eliberat Autorizația de liberă practica nr 161-111 ca specialist în terapia cu biocâmp.

Astfel că am deschis în Focșani un cabinet unde pot face evaluare și terapie folosind principiile biorezonanței. Costul evaluării pornește de la 100 lei, fără a face rabat de la calitate. Timpul minim rezervat fiecărei persoane este de 60 minute. Prețul mai mic este pentru că o parte dintre clienți ar putea evita o astfel de evaluare deoarece veniturile lor sunt limitate. Sunt excluse evaluările/terapiile gratuite cu impunerea achiziționării de produse – fiecare om are dreptul să aleagă ce va face cu informațiile obținute în timpul ședinței. Responsabilitatea menținerii sau recuperării sănătății este atât a terapeutului dar și a persoanei care a apelat la servicii.

Nu ofer consultații gratuite impunând achiziționarea de produse!

Cunoștințele din domeniu m-au ajutat să înțeleg mecanismele prin care produsele pe care le promovez au efecte asupra sănătății oamenilor.

Faptul că eu însămi sunt consumatoare mi-a confirmat calitatea suplimentelor care poartă sigla Calivita.

Numărul mare de cazuri rezolvate în ultimii ani mi-a oferit motivația de a le recomanda cu și mai mare convingere.

Astfel, ceea ce citesc şi constat că ar fi de folos oamenilor, împărtăşesc cu dragă inimă.

Cu dragoste de oameni, conștiință și responsabilitate, vă ajut să vă păstrați / recuperați sănătatea!

Sunt membru Calivita din februarie 2007 şi e o deosebită onoare pentru mine să povestesc despre beneficiile acestui statut pentru mine, familia mea şi oamenii pe care i-am întâlnit în această perioadă.

Vino să îi ajutăm împreună, cu #conștiință și #responsabilitate pe acei care au nevoie de #dragostea noastră accesând: calivita.ro/registration/0402062087

4 Replies to “Despre”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.