Şi altfel de investigaţii….

Medicina tradiţionala urmează biologia, chimia şi fizica tradiţională în tratarea materială a corpului uman – un sistem complex, neliniar format din aceeaşi atomi şi molecule care se presupune că ar constitui şi obiectele fără viaţa, computerele şi automobilele. Doctorii sunt considerati dintr-un anumit punct de vedere, extraordinari mecanici care repară parţi rupte în maşina umană.

Totuşi, acest lucru este doar parţial adevărat.

Omul este considerat cea mai evoluată fiinţa de pe Pământ. El este inconjurat în permanenţa de fel de fel de energii (cosmică, gravitaţională) care îl influenţeaza şi orice fiinţa vie de pe Pământ simte efectul schimbărilor din câmpul magnetic, gravitaţional, precum şi actiunea undelor electromagnetice, afirmă profesorul Picardi.

Iuri Gagarin, având 28 de ani, în ziua de 12 aprilie 1961 a fost primul om care a reuşit să părăsească Pământul, fiind prima fiinţa umană ajunsă în cosmos. Deşi tânăr, viguros, etalon de sănătate, după numai 108 minute petrecute acolo s-a întors grav bolnav, fiind transportat pe braţe din nava cosmică. Mai mult, s-a mai constatat că unghiile şi părul îi crescuseră căt într-o săptămână.

Cercetările efectuate apoi de medici ca să afle cauza deteriorării atât de rapide a stării sale de sănătate au dus la concluzia că toate celulele vii emit semnale radio, fiecare organ are o anumită frecvenţa iar, în cazul îmbolnăvirilor, această frecvenţa se schimbă.

Pornindu-se de la aceste observaţii, a fost creat aparatul de biorezonanţa. Acesta nu  ghiceşte şi nu foloseşte calcule empirice, ci un sistem ştiintificEl este un real ajutor pentru medici în depistarea precoce a unor disfuncţii precum şi a factorilor cauzali, în etapa în care capacitaţile funcţionale ale organsimului sunt înca la nivele ridicate şi capabile de a elimina pericolul unor afecţiuni grave, prin metode cat mai puţin agresive. Prin aceasta, aparatul de biorezonanţă diferă mult de medicina clasică, alopată, care intervine de regulă când apar simptomele, semne ale unei afecţiuni deja instalate. Prin intermediul a 12 electrozi aflaţi în contact cu pacientul, se transmit stimuli electrici subliminali, nesesizabili (cuante de energie), purtând informaţii despre peste 10 000 de substanţe proprii sau improprii organismului uman. În funcţie de rezonanţa pacientului la fiecare dintre ele, se obţin răspunsuri, selectate şi listate în ordinea importanţei lor, pe o diagramă color şi o scală numerică. Este contraindicat purtătorilor de stimulator cardiac.

Unele atenţionari vizează tulburări în stadiu incipient, nesesizate clinic sau prin analize uzuale de laborator, altele se refera la stadii evolutive ale unor afecţiuni cunoscute deja, poate chiar tratate anterior. Pentru a nuanţa cât mai bine rezultatele, este nevoie de colaborarea pacientului, aşa cum este necesar la orice consultatie medicală.

Din informaţiile oferite, medicul poate aprofunda detalii referitoare la:

 • imunitate (umorală, celulară, reacţii autoimune);
 • alergii, sensibilităţi, intoleranţe;
 • prezenţa şi riscul activităţii unor agenţi patogeni (virusuri, bacterii, fungi, paraziţi…);
 • blocaje energetice (meridiane, chakre);
 • prezenta energiilor negative (radiatii, campuri electromagnetice, unde geopatogene);
 • factori ereditari;
 • echilibrul neuro-endocrin şi al neuro-transmiţătorilor;
 • toxine de diferite categorii;
 • riscul degenerativ;
 • incompatibilitaţi cu materiale stomatologice etc..
BOALA = celule care nu vibrează, nu sunt încărcate şi energizate. Acest lucru se întâmplă când corpul nostru este expus TOXINELOR FIZICE, EMOŢIONALE, MENTALE ŞI SPIRITUALE care scad frecvenţa celulelor noastre.
 Cu acest dispozitiv nu se face diagnosticare ci depistare a celulelor afectate de boală şi sfatuirea persoanei testate în privinţa:
 • schimbărilor necesare în modul de viaţa;
 • îmbunătăţirii hidratării şi circulaţiei sanguine, adoptării unui regim alimentar;
 • corectării deficienţelor nutriţionale dar fără excese;
 • echilibrării sitemului nervos vegetativ cu ajutorul plantelor adaptogene;
În situaţiile în care acest lucru se impune, se indică efectuarea altor examene medicale specializate sau de laborator.
Vestea bună este că o astfel de testare se poate realiza în Focşani, pe strada Leopoldina Bălănuţă nr 15, la Cabinetul de Consultanţă Produse  Naturiste. Programări la nr.  0727876022, 0758912213, 0769449978.

2 Replies to “Şi altfel de investigaţii….”

 1. E adevarat ce spui in acest articol, e bine ca sunt si laboratoare specializate pentru a testa nivelul energetic al pacientilor pentru a le da un diagnostic corect cu ajutorul caruia se pot trata mult mai eficient impotriva bolilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.