Sărbătorile iubirii

Azi e ziua îndragostitilor din occident, urmeaza Dragobetele – sărbătoarea dragostei pe româneşte – şi la începutul lunii martie marcăm sentimentele noastre pentru femei. Daca numai o inimă plina de iubire nu-i de-ajuns, vă sugerez câteva variante de cadouri:

Gama Aquabelle conţine trei produse: o cremă regeneratoare (de zi), o cremă nutritivă (de noapte) şi o loţiune demachiantă hidratantă. Principalul ingredient al tuturor produselor este apa sărăcită în deuteriu (ASD).

Apa sărăcită în deuteriu are efecte benefice asupra diviziunii celulare. Cu cât concentraţia de deuteriu din apă este mai mică, cu atât va fi mai lent procesul de diviziune celulară, ceea ce înseamnă că îmbătrânirea organismului va fi încetinită. Diviziunile celulare rapide cresc şi şansele apariţiei unor defecte.
De asemenea, apa sărăcită în deuteriu conferă pielii o umiditate mai bună, mai multă elasticitate, vitalitate şi are efect antirid.

 Hand & Body Lotion, loţiune naturală care ajută  la menţinerea frumuseţii şi sănătăţii pielii dumneavoastră.

Silk & Shine shampoo este un şampon care curăţă părul protejându-l, în acelaşi timp, de efectele negative ale spălării frecvente.

                                O primavară frumoasă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.