Pentru studioşi

Mai e puţin şi începe sesiunea.

Majoritatea studenţilor, deşi învaţă tot timpul anului, are parte de solicitări în plus în această perioadă.

Pentru cei ce locuiesc cu părinţii este relativ mai simplu, dar studenţii care sunt în centrele universitare trebuie să se şi gospodărească singuri. Din lipsă de timp, rămân deficitari la capitolele: somn, alimentaţie, relaxare, în schimb au cu prisosinţă stres.

Sunt agitaţi, îngrijoraţi, dorm mai puţin şi, unii dintre ei, fumează mai mult, abuzează de cafea, de dulciuri, alte băuturi energizante ca să poată face faţă la solicitări.

De aceea, la sfârşitul sesiunii, unii dintre ei par bolnavi. De fapt sunt epuizaţi.

Cum îi putem ajuta?

Înlocuind sau  completând o parte dintre produsele pe care le folosesc cu altele sănătoase.

Un creier oxigenat este mai eficient. OxyMax sau Low Deuterium Oxy Cristal luate înainte de masa de dimineaţă sau cea de prânz poate rezolva această problemă şi-i poate apăra de infecţiile ce pot fi “achiziţionate” din cauza slăbirii sistemului imunitar. Produsele pe bază de vitamina C ( C1000 Plus, CPlus, C300 Plus, C 5oo, Liquid C)  ajută , de asemenea, să evite virozele .

Grija pentru examene sau lipsa de timp le face somnul ineficient până la absent.

Rhodiolin sau MagneZiB6 îi ajută să se relaxeze, iar Melatonin le face puţinul somn de care au parte să fie şi odihnitor.

Ginko XC sau qProtect stimulează circulaţia la nivel cerebral şi hrănesc creierul, făcându-l mai rezistent la solicitări. Tot efect neurotrofic, energizant are şi Super Soya Lecithin.

Energy & Memory este produsul CaliVita special creat ca să-i susţină pe cei a căror activitate presupune efort intelectual suplimentar, mai ales când este combinat cu Omega 3.

Nu ne rămâne decât să le urăm baftă.

Dar, ar mai fi ceva. Pentru a-şi procura la preţ optim aceste minunate remedii, studenţii ar putea deveni membri CaliVita International, adică acces la o activitate part time care să le asigure un venit suplimentar şi multe alte avantaje.

Toate persoanele care au activitate suprasolicitantă pot profita de beneficiile produselor prezentate aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.