CaliVita are grijă de membrii săi

Promoţie ianuarie 2015

1. Dacă un membru cumpără oricare 3 produse din gama CaliClean (CL0001, CL0002, CL0003, CL0004, CL0005) pe o singură factură, va primi următoarele CADOURI : un al patrulea produs din aceeași gamă CaliClean (CL0001, CL0002, CL0003, CL0004, CL0005) şi o mănuşă termorezistentă.
În limita stocului disponibil! Produsele cadou NU beneficiază de PB şi PC!

Caliclean – Produs natural de curăţat cu utilizare generală – poate fi folosit pentru curăţarea mobilierului de interior sau exterior, a aparatelor electrocasnice sau a duşumelelor.*
Caliclean – Produs natural de curăţat pentru baie – poate fi folosit pentru curăţarea faianţei, a căzii de baie, a chuivetei, precum şi pentru prevenirea depunerilor de calcar pe acestea. *
Caliclean – Produs natural de curăţat pentru toaletă – se utilizază pentru curăţarea vasului de toaletă.*
Caliclean – Produs natural de curăţat pentru geamuri – pentru curăţarea oglinzilor, geamurilor şi a obiectelor din sticlă.*
Caliclean – Produs natural de curăţat pentru bucătărie – poate fi folosit pentru curăţarea faianţei, a suprafeţelor de lucru sau a mobilei din bucătărie.*
*A nu se folosi pe lemn sau suprafeţe lăcuite. Electrocasnicele se scot din priză înainte de a fi curăţate. În cazul suprafeţelor sensibile, se testează mai întâi pe o zonă mică, care nu se află la vedere.

2. Dacă un membru cumpără 1 Joint Protex (CV0131) + 1 Strong Bones 100 caps (FL0029) pe o singură factură, va primi CADOU 1 Bee Power (FL0042).
În limita stocului disponibil! Produsele cadou NU beneficiază de PB şi PC!

Joint Protex – supliment alimentar recomandat celor care doresc să păstreze sănătatea articulaţiilor, şi în special, a ţesuturilor conjnuctive. Acesta conţine toate substanţele care nu se regăsesc într-o cantitate optimă în alimentaţia noastră. Îngredientele naturale protejează cartilajele şi ţesuturile conjunctive, reduc durerile la nivelul articulaţiilor şi inflamarea muşchilor, astfel se optimizează funcţiile articulaţiilor şi circulaţia sanguină, îmbunătăţind mobilitatea şi flexibilitatea acestora.

Strong Bones – este un produs complex ce conţine calciu şi magneziu, esenţiale în refacerea structurii osoase. Suplimentarea acestor două minerale ajută la menţinerea şi întărirea sistemului osos, a dinţilor dar de asemenea aduc şi alte beneficii importante. Cele două substanţe active ale produsului sunt calciul şi magneziul. Calciul joacă un rol important în funcţionarea sănătoasă a muşchilor şi a sistemului nervos, fiind şi un element important al coagulării normale a sângelui. Magneziul este indispensabil pentru menţinerea structurii normale a oaselor şi dinţilor; joacă un rol important în funcţionarea normală a sistemului nervos şi a muşchilor. Este un factor vital în anumite procese de producere a energiei din organism; participă la sinteza proteinelor; joacă un rol important în procesele de diviziune celulară, precum şi în meţinerea echilibrului potasiu – sodiu.

Bee Power – supliment alimentar cu laptisor de matca: contine toate vitaminele complexului B (B5 si B6 in concentratie mai mare), vitaminele A, C, D si E precum si minerale, enzime si 18 tipuri de aminoacizi. Este recomandat pentru intarirea sistemului imunitar.

3. Dacă un membru cumpără 1 Liquid C + Bioflavonoids with Rose Hips (CV0174) + 1 Cholestone (CV0113) pe aceeaşi factură, va primi CADOU 1 Pro Selenium (FL0044).
În limita stocului disponibil! Produsele cadou NU beneficiază de PB şi PC!

Liquid C + Bioflavonoids with Rose Hips – vitamina C este o vitamină solubilă în apă. Aceasta activează numeroase enzime, joacă un rol foarte important în respiraţia celulară şi oferă protecţie împotriva stresului. Ajută la absorbţia fierului, iar împreună cu acidul folic şi vitamina B12 stimulează producţia de globule roşii. Dintre funcţiile principale ale vitaminei C reamintim: activitatea antioxidantă – puternic antioxidant împotriva radicalilor liberi; sinteza de colagen; protejarea sistemului imunitar; protecţia sistemului cardiovascular – protecţia antioxidativă a vitaminei C redă elasticitatea vaselor sanguine, reducând riscul anevrismelor şi infarctelor. Liquid C + Bioflavonoids se deosebeşte prin faptul că se prezintă sub formă lichidă şi conţine în plus bioflavonoide, precum rutina şi hesperidina, alături de plante bogate în substanţe din această clasă (citrice, măceşe, acerola).

Cholestone – este un supliment alimentar conceput în primul rând pentru normalizarea colesterolemiei. Printre componenţii săi activi se numără uleiul de semninţe de in, una din cele mai bogate surse de acizi graşi omega 3 din natură. Are un efect benefic asupra colesterolului şi lipidelor din sânge. Pectina de măr este o fibră solubilă în apă, care ajută la menţinerea unui nivel normal de colesterol şi ameliorează lipidemia. Usturoiul are, de asemenea, un efect benefic asupra lipidemiei. Lecitina joacă un rol important în metabolismul grăsimilor. Vitaminele C şi E participă la protecţia acizilor graşi polinesaturaţi împotriva radicalilor liberi. Cromul influenţează pozitiv metabolismul carbohidratilor, proteinelor şi grăsimilor.

Pro Selenium – seleniul este un oligoelement cu efect antioxidant puternic, care protejează organismul împotriva radicalilor liberi, dar joacă un rol foarte important şi în meţinarea sănătăţii. Seleniul împiedică, sau încetineşte îmbătânirea tesuturilor; neutralizează efectul unor subsţante cancerigene, protejând asfel organismul de bolile maligne. Este foarte util pentru menţinerea funcţiei de secreţie a pancreasului şi pentru menţinerea elasticităţii ţesuturilor. Utilizarea seleniului se recomandă femeilor în perioada de menopauză, deoarece ameliorează bufeurile şi starea de indispoziţie generală. Seleniul contribuie la menţinerea sănătăţii părului, are efect sinergic cu vitamina E, potenţându-se reciproc, iar administrarea lor simultană are o eficienţă mult mai mare, contribuind la menţinerea funcţionării inimii şi a sistemului imunitar.

4. Dacă un membru cumpără 1 Liver Aid (FL0073) + 1 Green Care (FL0068) pe aceeaşi factură, va primi CADOU 1 Panax Ginseng (FL0067).
În limita stocului disponibil! Produsele cadou NU beneficiază de PB şi PC!

Liver Aid – organismul uman este deseori expus agresiunii unor agenţi nocivi care afectează ficatul, astfel fiind indicată folosirea unor produse hepatoprotectoare. Aminoacizii din compoziţia acestui produs, în special metionina, neutralizează metaboliţii toxici din organism (de exemplu radicalii liberi), asigurând astfel o bună funcţionare a celulei hepatice. Radicalii liberi pot fi neutralizati şi de L-cisteină, administrată concomitent cu alţi antioxidanţi (de exemplu seleniu). L-cisteina protejează celulele hepatice faţă de acţiunea dăunătoare a unor radiaţii, creşte capacitatea de apărare a ficatului şi a creierului faţă de acţiunea nocivă a alcoolului şi fumului de ţigară. Asociată cu arginina, asigură funcţia de detoxifiere a ficatului. Arginina şi ornitina contribuie la eliminarea amoniacului format în organism. Acţiunea hepatoprotectoare a argininei şi ornitinei este indispensabilă în zilele noastre, când mediul înconjurător este din ce în ce mai poluat, când oamenii consumă medicamente fără a se gândi la efectele secundare date de acestea, când numărul persoanelor care consumă alcool creşte de la o zi la alta. Cromul şi carnitina, componente ale produsului Liver Aid, prin acţiunea lor lipolitică, asigură desfăşurarea normală a proceselor metabolice din ficat.

Green Care – lucerna este un diuretic natural şi reprezintă un supliment adecvat în cadrul dietelor alcalinizante; conţine multe vitamine şi minerale, care ajută la funcţionarea sănătoasă a organismului. Datorită conţinutului său de clorofilă, lucerna are un excelent efect detoxifiant. Ajută la absorbţia carbohidraţilor, proteinelor, calciului, fierului şi a anumitor oligoelemente, precum şi la încorporarea acestora în organism. Lucerna este benefică în special pentru persoanele în vârstă. Creşte performanţa fizică şi forţa vitală, asigurând un somn odihnitor.

Panax Ginseng – supliment alimentar, care în perioadele de efort fizic şi mental intens creşte vitalitatea şi toleranţa la stres într-un mod natural. Ginsengul este o plantă perenă, originară din estul Asiei, Siberia şi America de Nord. Preţioasele sale substanţe biologic-active sunt extrase din rădăcină. Compuşii responsabili pentru efectul benefic al acestuia, aşa-numitele ginsenozide, reduc simptomele cauzate de stres şi cresc performanţa mentală şi fizică. Ginsengul conţine şi numeroase alte substanţe biologic-active, de exemplu, saponine, fitosteroli, aminoacizi şi vitamine. Poate fi consumat pentru creşterea performaţei fizice, a capacităţii de concentrare, în caz de oboseală, extenuare, efort sporit, deoarece ajută la menţinerea unei forţe fizice si mentale adecvate. Consumul sistematic de Ginseng poate fi de folos tuturor, indiferent de vârstă şi sex, în special în perioadele de efort fizic şi mental intens.

4. 30% REDUCERE din preţul produsului Organic Acai (CV0182), dacă acesta este achiziţionat pe aceeaşi factură cu produsul Omega 3 concentrate (CV0173).
În limita stocului disponibil! PB nu se modifică, iar PC se reduc cu 30%!

Organic Acai – supliment alimentar ce conţine suc de acai organic cu pulpă de fruct, are efect antioxidant şi antiinflamator deosebit, protejând organismul de efectele nocive ale radicalilor liberi, ajută la normalizarea glicemiei, sporeşte eficienţa curelor de slăbire reducând senzaţia de foame şi scade nivelurile de trigliceride şi colesterol din sânge, astfel fiind de ajutor în lupta împotriva sindromului metabolic.

Omega 3 Concentrate – contribuie la menţinerea unui nivel normal al trigliceridelor din sânge şi a tensiunii arteriale, ajutând la funcţionarea sănătoasă a inimii şi creierului. Acizii graşi Omega 3 contribuie la menţinerea sănătăţii vederii normale. Este de asemenea indicat pentru dezvoltarea normală a sistemului nervos. Acizii graşi nesaturaţi sunt foarte sensibili la efectele dăunătoare ale radicalilor liberi, astfel este indicat ca împreună cu acest produs să se consume suplimente cu antioxidanţi.

5. 25% REDUCERE din preţul produsului Vein ProteX (CV0150), dacă acesta este achiziţionat pe aceeaşi factură cu produsul VeinCare (CC0003).
În limita stocului disponibil! PB nu se modifică, iar PC se reduc cu 25%!

Vein Protex – este recomandat persoanelor a căror profesie necesită statul în picioare sau şederea prelungită, precum şi acelor persoane care sunt expuse unui efort sporit (de ex. persoanele obeze). Este un excelent produs antioxidant care poate ajuta la restabilirea structurii şi funcţiilor venelor. Principala substanţă pentru protecţia venelor o constituie extractul din sâmburi de struguri, care contribuie la reducerea permeabilităţii vaselor de sânge, spijină soliditatea capilarelor şi protejează celulele împotriva radicalilor liberi. Acest extract rămâne în organism până la trei zile şi este de 20 ori mai puternic decât vitamina C şi de 50 ori mai puternic decât vitamina E. Extractul de seminţe de struguri este hidro şi liposolubil, fapt pentru care poate traversa toate tipurile de membrane celulare, oferid protecţie antioxidantă, reducând durerile de picioare şi edemele. MSM-ul din compoziţia produsului fortifică pereţii vaselor sanguine şi contribuie la ameliorarea simptomelor ce rezultă din existenţa venelor varicoase. Rădăcina de ghimbir şi turmericul împiedică formarea cheagurilor de sânge şi îmbunătăţesc circulaţia din membranele inferioare şi superioare, având şi efecte antiinflamatoare.

Vein Care – este o cremă pentru picioare, care conţine hirudină (o substanţă proteică produsă de glandele salivare ale lipitorilor) şi extract din planta Siegesbeckia, indicată persoanelor care suferă de varice. Ajută la menţinerea sănătăţii vaselor capilare, elimină durerile spontane, frecvenţa crampelor din gambe, senzaţia de „picioare de plumb”, înroşirea pielii, atingerea dureroasă. De asemenea accelerează resorbţia hematoamelor, are efecte cosmetice conferind pielii uscate elasticitate şi netezime.

PROMOTIE AQUARION
Dacă un membru cumpără 1 Aquarion (CE0003), va primi CADOU următoarele produse:
1 Goldmax Magnet (CE0026)
– un VOUCHER în valoare de 500 lei, care va putea fi folosit la cumpărarea de produse CaliVita.
În limita stocului disponibil! Produsul cadou NU beneficiază de PB şi PC!

Această promoţie nu se cumulează cu nicio altă promoţie!
Această promoţie o înlocuieşte pe cea veche.
Condiţiile de folosire a Voucherului:
Voucherul va fi tiparit, inseriat, semnat si stampilat
Voucherul va fi transmisibil, folosirea lui fiind posibila pe orice cod de membru.
Voucherul va putea fi folosit pe o singura factura, o singura data, in limita a 60% din valoarea facturii.

PROMOTIE DAILY ESSENTIALS PACK SI DAILY ESSENTIALS SUPERIOR PACK

La 10 (zece) Pachete Daily Essentials şi/sau Daily Essentials Superior cumpărate în reţeaua unui membru cu nivel de 21% (atins în luna precedentă), acesta va primi un pachet CADOU!

Se vor lua în calcul ambele pachete, 1 pachet Daily Superior fiind echivalent cu 2 pachete Daily Essentials; de exemplu:

– dacă s-au cumpărat 5 Daily Superior în reţeaua lui, membrul va putea beneficia de 1 pachet mic Daily Essential CADOU;

– la 20 pachete mici cumpărate, se pot primi cadou 2 pachete mici sau 1 pachet mare.

Durata promoţiei: 1 an, până la 31.12.2015.

Calculul pachetelor se va face trimestrial – 31.03., 30.06., 30.09., 31.12.2015

În calcul se vor lua pachetele din ultimele două trimestre. (pachetele mai vechi nu vor mai fi luate în calcul).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.