Emoţia de a fi mamă…

….i se părea misiune imposibilă uneia dintre actualele mele colaboratoare.

Era deja la a treia sarcina pierdută. Întotdeauna, după ce trecea de primele opt săptămâni, corpul ei nu mai voia să mai accepte fiinţa pe care o aştepta cu speranţă şi drag.

Ne-am întâlnit când trupul ei o trăda a treia oară.

Deja voia să-şi facă rău. Întâmplarea, sau mai degrabă Divinitatea, a făcut să fiu acolo când îşi exprima dorinţa de a muri pentru că feminitatea ei refuza să se împlinească. Auzind-o, i-am propus să ne întălnim şi să căutăm împreună  o cale pentru a deveni mămică.

Aveam statutul de membru CaliVita – deci puteam lucra cu produse foarte bune -, cunoştinţe medicale şi dorinţa Danei de a avea un copil. Am aflat, cu ajutorul aparatului de biorezonanţa,  cauza pentru care ea nu putea duce o sarcina la bun sfarsit  şi ne-am făcut un plan.

Primul pas a fost detoxifierea cu  Liquid Chlorophyll , la care am adăugat URX pentru reducerea inflamaţiei pelvine şi eradicarea unei infecţii urinare recidivante, Evening Primrose Oil cu efect benefic în reglarea hormonală şi Vitamina E ca antioxidant şi regenerant al celulelor.

Apoi, Natural HGH suport – stimulator al producerii hormonului de creştere de către glanda hipofiză, Super Soya Lecithin – cu efect fitoestrogen şi antiinflamator, Vital Woman – pentru reglarea activităţii  gonadelor, Vitamina C 1000 Plus – antioxidant, stimulator imunitar şi care să îmbunătăţească respiraţia celulară,  în combinaţie, în funcţie de necesităţi, cu Evening Primerose Oil şi Vitamina E, am continuat încă 3 luni.  Doar atăt pentru că Dana a rămas iar însărcinată.

Atunci, fericită şi ascultătoare, a acceptat să consume Noni capsule – imunomodulator şi New  Life Multivitamine – pentru femei insărcinate sau care alăptează.

Când a intrat în a treia lună de sarcină m-a sunat să îmi confirme că încă mai e gravidă şi a trecut de momentul în care îşi pierdea celelalte sarcini.  Mă pot mândri cu faptul că am fost prima persoană pe care a anunţat-o că viitorul ei copilaş a început să mişte şi prima care a aflat, când s-au împlinit nouă luni, că are un băieţel frumos şi sănătos de 3500 grame.

Emoţiile ce au însoţit aceste evenimente nu pot fi descrise…

Mulţumim Domnului  că ne-a ajutat să ne cunoaştem şi firmei CaliVita Internaţional că a pus la dispoziţia noastră produsele pentru ca  o femeie să-şi împlinească visul de a deveni mamă!

One Reply to “Emoţia de a fi mamă…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.