De ce perseverenta?

IMG_5572Acum vreo 8-9 ani credeam că am ajuns la capătul drumului. Văduvă, cu doi copii, cu salariu de bugetar, simţeam că nu mai fac faţă. Unul dintre părinţi – tata – se prăpădise şi am rămas şi fără sprijinul lui. Mama se străduia şi se străduie din răsputeri, dar perspectiva de a trăi în continuare mai mult pe spinarea dănsei decât pe propriile picioare mi se părea cruntă.

Salvarea am întrezărit-o cănd o colegă m-a întrebat dacă nu aş fi interesată să-i devin colaboratoare într-o afacere.  Am acceptat pentru că, aşa cum v-am spus, eram în pragul colapsului financiar şi deja încrederea în mine, în capacitatea mea de a-mi creşte copiii era aproape nulă .  De asemenea, mi-a plăcut că investiţia în bani era minimă – cumpăram un produs de care oricum aş fi avut nevoie -, iar cea de timp se plia pe programul meu de la slujbă. Am găsit flexibilitatea necesară şi independenţa de a lucra când, cât şi cum voiam, fără să am un şef care să îmi impună o normă de realizat.  

Astfel am devenit eu membru Calivita, iar colega mea a devenit sponsorul meu.

Paşii pe care i-am parcurs nu au fost chiar ca o plimbare :  “Drumul către succes nu este aglomerat pentru că nu este uşor! Dar merită fiecare secundă şi fiecare efort!”( citatul e preluat şi, spre ruşinea mea, îmi scapă numele autorului) . În schimb, am avut permanent alături persoane de la Calivita care să mă ajute.  Şi acesta a mai fost un motiv pentru care am continuat să lucrez – se face muncă în echipă, cei noi sunt ajutaţi să evolueze.   La alte joburi principiul care functionează e invidia, îi “dau în cap” colegului ca să ies în evidentă, ca să fiu doar eu promovat… Aici nu e aşa.  Dacă eu ating un nivel superior, am de caştigat şi eu şi linia mea sponsorială .

Apare legitimă întrebarea: ” Cum adică, eu muncesc pentru sponsorii mei?” Ei bine, nu. Sistemul de aici plateşte celui care lucrează, care realizează punctajul, iar sponsorul e plătit din diferentă, adică ceea ce a lucrat el cu restul echipei sale. Şi în acest aaspect am văzut un avantaj – am avut voie să îmi creez reţea imediat ce am primit legitimaţie de membru Calivita, iar dimensiunile acesteia nu sunt limitate de nimic. Cu căt  e mai mare şi mai eficientă, cu atăt câştigurile sunt mai mari, dar şi mai mulţi oameni mulţumiţi – cei din echipă (reţea).

În ce constă munca propriu-zisă? În recomandarea de produse naturiste? Mulţi motivează că nu ştiu ce să recomande. Totul se poate învăţa, nu-i musai să fii medic, sunt doar suplimente alimentare fără efecte secundare. În plus, eu, ca sponsor, le pot da toate informaţiile necesare până când se vor putea descurca.

Important e să aibă o lista de nume, potenţiali clienţi. Aici apare o a doua obiecţie. Printre prietenii, cunoştinţele, rudele fiecăruia există oameni care să vrea să îşi menţină sau să îîşi recupereze sănătatea. De ce să nu-i ajutăm?

La Calivita mai avem un avantaj: calitatea produselor – sunt certificate de FDA, ( The Food and Drug Administration) ,  GMP (Good manufacturing practice ) şi Ministerul Sănătaţii.

Nu din primele luni am avut de câştigat, a trebuit să învăţ, să îmi depăşesc propriile limite, întrebările mai sus enunţate mi le-am pus şi eu.. Dar a meritat.  Acum sunt cu datoriile la zi, îmi pot ajuta copiii să facă o facultate, am călătorit şi voi mai călători destul de mult şî de relaxat – fără grijă că preţul călătoriei îmi va depăşi bugetul -, am cunoscut oameni deosebiţi … Încă mai sunt mulţi paşi de făcut, dar voi persevera pentru că am văzut roadele.

Celor care vor să fie membru ai echipei mele le ofer deocamdată doar nişte numere de telefon: 0727876022.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.