De ce este util un supliment cu oxigen și unde îl putem găsi?

În urmă cu 100 de ani conținutul de oxigen al aerului era de 22%. Astăzi, după defrișarea pădurilor, poluarea tot mai accentuată a mediului înconjurător, nivelul oxigenului din aer este în scădere. În orașele supraaglomerate ajunge la numai 12-15%.

Unele dintre obiceiurile noastre: sedentarismul, lucrul în spații închise, consumul de alimente și băuturi excesiv prelucrate , reduc cantitatea de oxigen care ajunge la celulele noastre.

Același efect negativ îl au și unele afecțiuni: infecții ale aparatului respirator, rinite alergice, prezența polipilor, defecte anatomice ale aparatului respirator (deviație de sept nazal).

În situații normale, un litru de sânge transportă 2 decilitri de oxigen. Astfel, în fiecare minut, la celule ajunge aproximativ 1 litru de oxigen necesar asigurării activității optime a organismului. Când această cantitate nu mai este asigurată, funcțiile vitale sunt dereglate, metabolismul intracelular se dezechilibrează și acestea devin „victime” sigure ale atacurilor virusurilor, ciupercilor, bacteriilor negative. Mai mult, celulele care lucrează cu deficit de oxigen pot suferi modificări genetice și se pot înmulți anarhic, formându-se tumori.

OxyMax și Low Deuterium Oxy Crystal reprezintă surse naturale de oxigen stabilizat – concentrat electrolitic netoxic -, disponibil organismului sub formă moleculară și ajunge în fluxul sanguin prin procesul de digestie.

Proprietățile oxigenului stabilizat din OxyMax:

  • este deosebit de stabil, nu se descompune nici după ani de zile,
  • nu are contraindicații, nu are efecte negative, nu prezintă nici un risc,
  • nu declanșează activitatea radicalilor liberi,
  • este ușor de utilizat de câtre organism.

Efectele benefice ale oxigenului stabilizat:

  • ajută la oxigenarea celulelor, îmbunătățește metabolismul;
  • contribuie la eliminarea bacteriilor anaerobe din organism. Pe lângă tratamentul indicat de medic, administrarea de oxigen stabilizat grăbește vindecarea în afecțiunile cauzate de streptococ, stafilococ, salmonella, Escherichia Coli;
  • energizează organismul, îmbunătățește procesele fiziologice;
  • îmbunătățește circulația sanguină, prevenind astfel apariția bolilor cardiovasculare ( infarct miocardic, hipertensiune arterială, accident vascular cerebral)
  • prin creșterea oxigenării creierului, influențează pozitiv funcțiile cerebrale, util elevilor și studenților în perioada de examene;
  • are efect pozitiv în asigurarea rezistenței organismului la efort fizic intens, făcându-l foarte util culturiștilor și sportivilor de performanță.

4 Replies to “De ce este util un supliment cu oxigen și unde îl putem găsi?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.