Cu dragoste de oameni, conștiință și responsabilitate, vă ajut să vă păstrați / recuperați sănătatea

Eu sunt doar un om cu misiunea de a ajuta alți oameni să își păstreze sănătatea. Dar, dacă este nevoie, cu ajutorul științei și al abilităților câștigate prin studiu și experiență, le pot fi de folos și acelora care vor să își recupereze sănătatea.

acesta este aparatul de la cabinetul meu de biorezonanță din Focșani – Vrancea

„Sistemul SCIO Biofeedback (Scientific Consciousness Interface Operation) este o piesă de succes a descoperirilor științelor naturale” … „Această tehnologie delicată antrenează problema chiar în celule, unde dizolvă blocadele, care inhibă fluxul natural de energie al organismului. SCIO este, de asemenea, în prim-planul prevenției; ajută la reducerea stresului care poate dezvolta diferite probleme.” – sunt afirmații extrase de pe pagina vânzătorului.

Numai că eu vreau să vă vorbesc din perspectiva utilizatorului de aparat SCIO.

Fiecare persoană care ajunge la mine în cabinet a aflat despre ceea ce fac de la vreun prieten, de pe facebook – exact, am povestit și acolo despre ce lucrez deorece este util fiecăruia dintre noi să știe că mai există și altceva benefic sănătății noastre -, văzând la fereastra cabinetului acest afiș:

Am citit ca noţiunea de doctor provine de la latinescul eductor, adică învăţător – programul după care funcționează aparatul se numește EDUCTOR iar ceea ce fac eu în cabinet este educație pentru sănătate .

De fapt, orice formă de educaţie îşi are rolul ei în menţinerea sau recuperarea sănătăţii. Orice am învăţa nou e menit să ne ţină mintea trează şi tânără. Parcă Einsten spunea că începem să murim când încetăm să învățăm.

Învăţarea nu presupune doar mersul la o formă de învăţământ unde, cu sprijinul unor mentori , ne prezentăm cunoştintele asimilate in cadrul unor examene. Chiar simpla trecere prin viaţă, trăirea unor experienţe, străduinţa de a nu repeta greşelile, încercarea de a-i avertiza şi pe alţii tot o formă de învăţare este.

Din punctul meu de vedere, educația înseamnă să acumulez niște cunoștințe și să știu să mă folosesc de ele la nevoie, ba chiar să le împărtășesc și altora.

Astfel, fidelă fiind principiului că „degeaba știu dacă nu spun și altora”, am ales ca, cu ajutorul aparatului de biorezonanță SCIO să depistez ce anume dintre întâmplările și obiceiurile oamenilor le afectează negativ viața și sănătatea și să îi ajut să schimbe în bine ceea ce li se întâmplă rău.

Ce primesc oamenii când ajung în cabinetul meu?

 • li se explică în ce constă evaluarea și terapia folosind principiile biorezonanței:
  • se plasează electrozi pe frunte, pe ambele mâini și ambele picioare, se face o scanare a corpului pacientului folosind curenti de joasa frecventa,
  • ulterior scanării, informațiile colectate sunt trimise în computerul atașat, unde, pe baza programului instalat, sunt interpretate aceste informații,
 • li se cere consimțământul în vederea conectării la aparatul de biorezonanță – acesta arată astfel:

     „Declar că sunt de acord să furnizez datele mele cu caracter personal conștient fiind că fără ele nu pot beneficia de servicii optime și accept ca ele să fie utilizate de terapeut exclusiv pentru evaluarea stării mele de sănătate în vederea obținerii celor mai bune recomandări pentru mine.

 1. Am solicitat  serviciile de testare pe bună credință, exercitând dorința mea liberă și urmând ceea ce îmi dictează buna conștiință care îmi permite să selectez  ceea ce este mai bun pentru propria mea sănătate.
 2. Declar că persoana ce mă examinează nu m-a determinat să întrerup sau să modific un tratament alopat și nu mă împiedică să mă adresez pentru consult unui medic alopat.
 3. Sunt de acord ca persoana căreia m-am adresat pentru consult nu oferă medicație alopată sau intervenție chirurgicală, chimioterapie sau radioterapie dar îmi oferă informații și terapii naturale pentru restabilirea echilibrului natural și al condiției fizice optime pentru sănătate conform tehnicii de biofeedback.”
 • le sunt conectați electrozii și „magia” începe!
 • în timpul în care sunt conectați, dacă este nevoie, vor beneficia de terapiile energetice necesare
 • la sfârșitul ședinței primesc o fișă cu rezultatele evaluării și recomandările corespunzătoare problemelor de sănătate depistate.

Dacă aveți întrebări, mi-ar plăcea să le lăsați în comentarii și vă răspund cu mare drag!

2 Replies to “Cu dragoste de oameni, conștiință și responsabilitate, vă ajut să vă păstrați / recuperați sănătatea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.