Apa noastra cea de toate zilele

aqDeunăzi scriam despre necesitatea consumului de apă. Ca şi cum ar fi citit articolul şi i-aş fi stârnit interesul, azi m-a sunat o cunoştinţa să mă întrebe de aparatul de îmbunătăţire a apei de la CaliVita International. Nu-i stârnisem nici un interes cu articolul, ci, din cauză că dânsa este reprezentanta unei firme ce distribuie filtre de apă, o interesa o comparaţie, spera cred că l-ar putea scoate din competitie pe al nostru. Din acest motiv, fac eu această analiză comparativă. Sper să-i fie de folos, de fapt, să ne fie de folos. Toţi cei care utilizează Aquarion, pot să mă susţină, deoarece produsul chiar e performant.

PS – 09.10.2018 – l-am achiziționat iar beneficiile pentru sănătatea mea sunt peste așteptări – reglarea tranzitului intestinal, eficientizarea tratamentului pentru onicomicoză – și asta în doar 7 zile de utilizare. 

Am să utilizez termenii: al nostru pentru cei care sunt membri CaliVita ca şi mine, al lor pentru firma “concurentă”.

Primul termen de comparaţie – preţul:

– al lor 1800€;

– al nostru aproximativ 1500€, iar membrii pot primi simultan, sub formă de cadou produse  ( GoldMax + voucher de 500 lei valabil 60 zile) în valoare de aproximativ 1000 lei plus faptul că ajung la nivel de performanţa 12% şi va fi plătit de firmă cu 600 lei.

Proprietăţi:

Al lor:

– purifica apa, poate întra-devăr să reţină metale grele, bacterii, viruşi , alte impurităţi, ba chiar poate să se şi cureţe singur, deci e doar un filtru mai performant.

Al nostru:

  • filterază apa, ca şi al lor;
  • o ionizează, o împarte în două şuvoaie, unul alcalin pentru uz intern şi unul acid pentru uz extern. Apa alcalină are efect antacid, bactericid, antiparazitar, antiooxidant. Apa acidă are efect antiseptic, antibacterian, sterilizează suprafeţele,  Nivelurile de aciditate sau alcalinitate pot fi de la 1 la 4 si se pot seta din programul aparatului.
  • oxigenează apa;
  • o clusterizează – o împarte în clusteri  de câte 6-8 molecule, de 2 ori mai mici decât cei obişnuiti, astfel devin mai usor absorbabili la nivelul membranei celulare
  • o mineralizează;

Vedeţi? Căteva proprietăţi – calităti suplimentare! Care merită achiziţionat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.