Am aflat de la CaliVita și merită împărtășit ( darurile pământului, apei și soarelui)

natura ne iubește!

Natura ne iubește! Ne-a dăruit ce a avut ea cel mai bun – apă, soare, hrană, bucurie pentru ochi, urechi și suflet.

Din păcate noi am uitat să apreciem!

Acum avem senzația că aproape toate se întorc împotriva noastră!

Suntem mai nervoși, mai stresați, ne îmbolnăvim ușor, suntem mai obosiți, mai „bătrâni” , mai fără vlagă. Paraziții ne năpădesc, virusurile ne doboară, facem tot felul de alergii, organele ne ascultă din ce în ce mai puțin și „ne-apucă o tristețe iremediabilă”

STOP! HAIDEȚI SĂ RESPECTĂM, SĂ PREȚUIM ȘI SĂ FOLOSIM CEEA CE, CU BRUMA DE FORȚĂ RĂMASĂ, NATURA VREA SĂ NE OFERE!

Ne dezmeticim și ne străduim să ne schimbăm?

Ca să înceapă să ne fie mai bine este util să ne schimbăm modul de gândire. Dar cum, când suntem atât de iritați și iritabili?

Ştiaţi că plantele adaptogene sunt folosite de către organism numai în cantitatea de care are acesta nevoie? Nici mai mult, nici mai puţin! Datorită acestei caracteristici excepţionale, aceste plante, spre deosebire de medicamente, nu provoacă dependenţă, nu au efecte adverse cunoscute, cooperează blând cu organismul nostru şi efectele lor rămân la fel de puternice, chiar dacă le luaţi perioade mai îndelungate de timo, aşa că nu puteţi deveni dependenţi de ele.

Știați că celulele noastre funcționează perfect dacă au oxigen suficient? Virusurile, paraziții nu îl agreează. Celulele cancerose nu au nici un spor să se înmulțească. Din acest motiv persoanele care locuiesc în zone intens poluate sunt mai predispuse la cancer.

Știați că performanțele sportivilor depind de nivelul de oxigen din sânge? Astfel se explică faptul că sportivii au vasele de sânge mai proeminente, inima și plămânii mai puternici. SPORTUL ȘI FUMATUL SUNT VEȘNIC DUȘMANI!

De la înțelepți ne hrănim sufletul, hrana trupului ne-o oferă natura.

Dereglările metabolice ( colesterol și trigliceride mărite, diabet tip 2, obezitate) sunt cauzate și de obiceiurile noastre alimentare necorespunzătoare. Hrana exagerat de procesată, cu adausuri de aditivi chimici nu are proprietăți nutritive și favorizează apariția bolilor metabolice, cardiovasculare, inflamatorii.

Știați că ACAI, un fruct cu proprietăți antioxidante, nutritive și antiinflamatorii deosebite , își pierde cea mai mare parte a valorii nutritive în primele 24 de ore de la recoltare, motiv pentru care este procesat imediat și transformat în piure sau suc? CaliVita a găsit soluția de a ne furniza sucul care păstrează toate proprietățile benefice ale fructului.

Știați că proxeronina este o substanță care se află în mod normal în organism? Din cauza toxinelor din mediul extern (poluare, alimentație necorespunzătoare) sau intern ( bolile autoimune) nivelul ei scade. Cu ce ne influențează acest lucru? În prezența unei enzime, numită proxeronaza, la nivelul ficatului, proxeronina se transformă în xeronina. Rolul principal al xeroninei este de a asigura funcționarea normală a celulelor. Din surse externe, organismul poate beneficia de rolul XERONINEI dacă suntem consumatori de NONI.

Cum scăpăm de nocivitatea din exterior?

Știați că un ajutor de nădejde în lupta cu paraziții, virusurile și bacteriile este sucul de graviola? Acesta conține mari cantități de vitamina C, B1 și B2, de două ori mai mult magneziu și mult mai mult fosfor și calciu decât merele. Studii de laborator au evidențiat rolul benefic al graviolei în cancerul mamar și hepatic.

Ştiaţi că antracinele, care sunt stimulanţi esenţiali pentru detoxifiere şi se găsesc în fructul noni, pot fi prezenţi şi în planta Aloe vera?

În afară de Gravital Juice, Aloe Vera se găsește și Ocean 21 pe lângă alge, Pau D’Arco, merişoare de munte, extract de morcovi şi sfeclă roşie.

Știați că algele au rol alcalinizant și detoxifiant, fiind cele mai eficiente în apărarea organismului în cazul expunerii la radiații?

Prelungirea tinereții

Ştiaţi că, potrivit legendei, mangostana, originară din arhipelagul Malay, le-a fost dată oamenilor de către Buddha, pentru ca aceştia să se bucure de efectele sale benefice şi să le aplice pentru a-şi îmbunătăţi viaţa? Experimentele efectuate au avut rezultate foarte promiţăoare în ceea ce priveşte efectele pe care  xantonele din compoziţia fructului le au asupra organismului, acţionând împotriva inflamaţiilor, durerilor, alergiilor, bacteriilor, virusurilor şi ciupercilor .

https://cameliaflorea.calivita.ro/products/zenthonic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.