“Sansa”

Scriam cam acum vreo cinci luni, recunosc, prea multa vreme si prea multa “tacere” de atunci incoace, despre sansa de a gasi lesne, la liber, droguri “usoare” . Urmarile au inceput sa se vada, multi, foarte multi tineri ajung cu tulburari neuropsihice in serviciile de urgenta. Unii sunt “salvati”, temporar, pentru ca dependenta necesita mult mai multa terapie decat cea care se poate aplica in regim de urgenta, altii nu mai apuca.
Principalii vinovati par cei care le comercializeaza.
Nimeni nu sufla o vorba despre cei care le-au legalizat si care acum vor sa le scoata in afara legii – cam tarziu s-au gandit si cam inutil. Deja “microbul” a prins. Acum sa vedem de unde se vor scoate banii necesari dezintoxicarii (dar au oare vreun interes?).
In plus, de teama sa nu ramana fara “generatoarele de vise”, dependentii incearca sa isi faca depozite. Numai incearca, pentru ca de reusit nu au cum, deoarece, avandu-le la indemana, abuzeaza si ajung mai des si in numar mai mare la urgente.
Pentru anumite interese, legalizarea acestor tipuri de plante nu a fost chiar inutila, manipularea a prins. Mare parte din populatia cuprinsa intre 13 si 25 de ani nu e decat o masa de manevra, le dai drogul, faci ce vrei cu ei.
” Într-o zi, când, conform opiniei lor, popoarele crestine vor fi dezbinate de francmasoni si învrajbite unul împotriva celuilalt de presa si literatura bolnava – la adapostul liberalismului -, prin atentate, coruptie si demoralizare, prin degenerare cauzata de tutun, alcool, droguri etc., prin criza economica mondiala, prin lovituri de stat în diferite tari, se va ajunge la un Guvern Mondial de sorginte masonica.” (Prefata la Protocoalele inteleptilor Sionului)
Scopul acestei drogari generale ar fi:
“Tinta de capetenie a actiunilor noastre este sa slabim spiritul public al crestinilor prin critica, sa-i facem sa-si piarda obiceiul de a cugeta adânc, deoarece gândirea profunda da nastere împotrivirii fata de noi.” (Protocoalele inteleptilor Sionului)
In concluzie solutia ar fi sa cugetam adanc inainte de a ne lasa purtati de val, de curiozitate, de moda, etc…
Din pacate un obicei pe cale de disparitie!

One Reply to ““Sansa””

  1. psoibilitatea legalizării comercializării plantelor de vise a fost posibilă cu o mulţime de găuri ale legislaţiei, de care la rîndul său cineva a ştiut ce şi cum să acţioneze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.