„niciodată nu ai destui bani dacă tot ce ai sunt banii”

Expresia Nervus rerum sau nervul lucrurilor (din latină) aparține filozofului antic latin Crantor. Semnificația este că pentru aproape orice avem nevoie de bani.

Dar:

„Banii sunt întotdeauna binecuvântați când îi folosești la fapte bune.” – Gala Galaction

Enumerare de fapte bune, în limita celor pe care le cunosc sau le pot face eu:

  • să ofer sfaturi bune – de fiecare dată, informațiile din articolele acestui blog sunt verificate din perspectivă medicală, ce-i drept mă ajută și pregătirea de asistent medical principal generalist (de mai bine de 35 de ani),
  • să ofer informații complete, dacă ceva mă depășește să indic specialistul potrivit,
  • să le răspund la întrebări, nelămuriri și să argumentez profesionist,
  • să le recomand produse de calitate superioară – firma CaliVita ne pune la dispoziție astfel de produse,
  • să îi ajut să evolueze să se dezvolte personal și financiar pe cei care interacționează cu mine.

Avizele și certificatele produselor CaliVita

Un certificat eliberat de Departamentul pentru Agricultură al Statelor Unite (USDA), care garantează faptul că produsul îndeplineşte condiţiile necesare pentru a fi considerat produs organic.

Principalul obiectiv al siglei europene este de a facilita identificarea produselor organice de către consumatori. Folosirea siglei şi etichetarea corectă sunt obligatorii pentru toate alimentele preambalate produse în Uniunea Europeană.

Suplimentele noastre alimentare sunt produse şi comercializate sub auspiciile Autorităţii pentru Alimente şi Medicamente (FDA) din SUA şi respectă condiţiile impuse de aceasta.

Producția suplimentelor noastre alimentare se desfășoară în conformitate cu cele mai stricte standarde de gestionare și control al calității din Bunele Practici de Fabricație actuale (cGMP). Pentru a respecta în totalitate cGMP, colaborăm cu furnizorii și implementăm sistemele în fiecare etapă a procesului de producție, ceea ce implică supravegherea, controlul și testarea materiilor prime, componentelor, designului, amestecurilor, procesării, ambalajului, etichetării, depozitării și distribuției. Pe lângă procesul de producție, cGMP se referă și la igiena și formarea continuă a angajaților, condiții de muncă adecvate, certificarea și manipularea corectă a materiilor prime, condiții corespunzătoare de depozitare și livrare, precum și la înregistrarea completă a fiecărei etape a procesului de producție, testare și distribuție.

Certificatul Autorităţii pentru Protecţia Mediului (EPA sau USEPA) din SUA  oferă garanţia că fiecare component al produsului este controlat şi sigur atât pentru mediul înconjurător, cât şi pentru oameni.

Produsul îndeplineşte în totalitate reglementările Uniunii Europene.

Produs testat şi recomandat de Instituţia Internaţională pentru Cercetarea Electrosmogului (IGEF).

Mai mult decât produse de calitate

CaliVita este mai mult decât sănătate, este mai mult decât o sursă de venit, mai mult decât dezvoltare personală, mai mult decât ajutor pentru cei cu probleme de sănătate sau financiare. CaliVita este FAMILIA LĂRGITĂ în care fiecare om își poate afla locul, își poate îmbunătăți abilitățile, poate fi lider și este ÎN ORICE ÎMPREJURARE SUSȚINUT

Cei care vizitează acest site pot să comande produsele direct și le vor primi în 3-4 zile lucrătoare, la prețul afișat și cu plata taxelor de curierat.

Dar dacă, vor să beneficieze de 15% reducere, să poată beneficia de promoții și alte facilități ale calității de membru, inclusiv de transport gratuit, pot achiziționa produsele după înregistrare aici: https://www.calivita.ro/registration/0402062087

2 Replies to “„niciodată nu ai destui bani dacă tot ce ai sunt banii””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.