Am aflat de la CaliVita și merită împărtășit ( minerale)

Despre mineralele necesare menținerii unor oase puternice:

Printre simptomele deficienței de calciu se numără: crampe musculare, dureri musculare, unghii casante, apariția cariilor, fracturi frecvente sau probleme digestive. În cazuri serioase, reducerea lentă, dar intensă a nivelului de calciu din organism poate conduce la instalarea osteoporozei.

sursă de minerale, fibre, proteine

Știați că:

 • Organismul nostru nu poate produce calciu, prin urmare trebuie să obținem această substanță, esențială pentru menținerea integrității oaselor, din alimente sau suplimente alimentare?
 • Regimurile de slăbit pot fi mai eficiente în prezenţa unui aport mai ridicat de calciu?
 • O porţie (3 capsule) de Strong Bones furnizează tot atât calciu cât un pahar de lapte sau o porţie de brânză şi tot atât magneziu cât 4 pahare de lapte sau 3 porţii (100 gr) de brânză?
 • proporția calciu/ magneziu = 2/1 asigură menținerea echilibrului electrolitic?
 • administrat seara, produsul Strong Bones potențează efectul melatoninei ( hormon produs de glanda pineală, implicat în reglarea ritmului somn/veghe)?
 • consumul excesiv de cafea afectează negativ nivelul calciului din organism?

Despre mineralele necesare păstrării frumuseții:

o piele sănătoasă ne crește încrederea în noi înșine

Simptomele deficienţei de zinc pot include: probleme ale pielii, părului, unghiilor şi vederii, iar în cazuri mai uşoare, o perioadă prelungită de vindecare a rănilor. Dacă deficienţa este gravă poate conduce la nanism şi atrofie testiculară.

Știați că:

 • unele studii au arătat că suplimentarea cu zinc are efecte benefice în cazul diabetului? Pe lângă numeroaselele sale efecte benefice, zincul participă şi la metabolismul carbohidraţilor. Poate contribui la scăderea nivelului glicemiei în condiţii de repaus alimentar, a glicemiei postprandiale, a colesterolului total şi al trigliceridelor?
 • o tabletă de Chelated Zinc furnizează tot atât zinc cât 28 de ouă sau 3,5 l litri de lapte?

Despre mineralele necesare păstrării echilibrului:

Simptomele deficienţei de magneziu pot include: crampe musculare, spasme ale pleoapelor, oboseală, insomnie, iritabilitate, probleme de concentrare şi probleme cardiovasculare.

Știați că:

Simptomele deficienţei de seleniu pot include: un sistem imunitar slăbit, eficienţă scăzută a glandei tiroide, slăbiciune a muşchilor şi oboseală.

Știați că:

 • o tabletă de Pro-Selenium furnizează tot atât seleniu cât 3 ouă sau 1 conservă de ton?
 • în urma unor studii s-a constatat că există o legătură între declinul cognitiv datorat vârstei, bolile Parkinson şi Alzheimer şi deficienţa de seleniu?

Despre minerale necesare păstrării imunității:

Carenţa de fier face ca unele aspecte ale existenţei noastre să fie mai dificile: printre simptomele posibile se numără paloarea, depresia, oboseala, durerile de cap, vertijul, căderea părului, deformarea membranelor mucoase din gură şi gât, funcţionarea deficitară a sistemului imunitar şi problemele cu glanda tiroidă.

Știați că:

puternici și sănătoși
 • o tabletă de Iron Plus furnizează tot atât fier cât 110 gr de ficat de vită sau 1 kg de piept de pui slab ?
 • potrivit unui raport al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, 48.8% din populaţiile ţărilor evaluate suferă de anemie? În majoritatea cazurilor, cauza acesteia o constituie carenţa de fier, în ciuda faptului că aceasta poate fi diagnosticată printr-o simplă analiză a sângelui şi este uşor de suplimentat.

Niciunul din procesele care se desfăşoară în organismul nostru nu ar fi posibil în absenţa anumitor minerale. Power Mins conţine 10 dintre mineralele esenţiale cele mai importante de care este nevoie zilnic pentru buna funcţionare a celulelor corpului nostru.

Știați că:

 • cei 2,5 l  de apă pe care îi pierdem zilnic ne reduc rezervele de minerale din organism? Prin urmare, este important să înlocuim atât apa, cât şi mineralele pierdute.
 • organismul utilizează minerale în cantități mai mari când suntem expuși la stres, efort prelungit, poluare, îmbolnăviri ?

2 Replies to “Am aflat de la CaliVita și merită împărtășit ( minerale)”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.