Am aflat de la CaliVita și merită împărtășit (antioxidanți)

Antioxidanţii ajută la protejarea organismului împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi şi încetinesc apariţia semnelor vizibile ale îmbătrânirii.

Ştiaţi că radicalii liberi apar nu numai datorită circumstanţelor externe, ci sunt produşi şi de organismul nostru zi după zi?

Pentru sănătatea inimii:

Coenzima Q10 este prezentă în toate celulele organismului și este indispensabilă desfășurării normale a proceselor biologice și biochimice. Carența sa se manifestă prin: probleme cardiace, îmbătrânire accelerată, oboseală cronică. Coenzima Q 10 este sintetizată în organismul nostru. După 30 de ani sau în cazul unor afecțiuni sau vicii ( fumat), nivelul său scade, făcând necesară suplimentarea cu produse pe bază de coenzima Q 10.

Știați că:

Produse cu Ginkgo biloba:

Ginkgo stimulează circulaţia sangvină normală, funcţiile cerebrale normale, concentrarea mentală şi păstrarea memoriei. 

Știați că:

  • Ginkgo stimulează circulaţia sangvină normală, funcţiile cerebrale normale, concentrarea mentală şi păstrarea memoriei. 
  • planta Gingko era deja folosită în China în scopuri medicale încă din 2600 î.Hr.? Era utilizată pentru tratarea astmului şi bronşitei.
  • anumite circumstanţe, pe care le considerăm normale în prezent, cum ar fi stresul, un regim alimentar dezechilibrat, bolile cronice sau consumul de medicamente, cresc nevoile de antioxidanţi ale organismului?

Pentru lumina ochilor:

O capsulă de Lutein PLUS furnizează tot atâta luteină cât două porţii mari de spanac sau 2 ceşti cu gălbenuş de ou !

Ştiaţi că:

  • degenerarea maculară datorată vârstei este cea de a treia cea mai frecventă cauză de orbire? Conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, aproape 400 milioane de oameni sufereau de problemă oftalmologică în 2009.

Sănătatea merită să fie preocuparea de bază a fiecăruia dintre noi.

One Reply to “Am aflat de la CaliVita și merită împărtășit (antioxidanți)”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.