Rhodiolin

Cum îndepărtaţi efectele zilnice ale stresului?
V-aţi gândit vreodată că aproape în fiecare moment al zilei sunteţi expuşi stresului? Responsabilităţile permanente faţă de familie şi serviciu, conflictele, bolile şi traumatismele, problemele materiale, poluarea fonică şi cea a mediului, toate constituie factori de stres.

Sunteţi conştient că toate neplăcerile prin care aţi trecut de-a lungul anilor s-au acumulat, dăunând organismului şi putând cauza în final apariţia bolilor?
Ştiţi că stresul cauzează cea mai mare parte a afecţiunilor care afectează organismul (aproximativ 80 la sută)?

RHODIOLA ROSEA – Plantă care creşte la o altitudine de 3000 de metri. Populaţia din Asia de Est şi Mijlocie o utilizează de mii de ani. Efectele sale benefice pentru menţinerea sănătăţii au fost menţionate deja acum 1200 de ani, în scrierile tibetanilor. Cercetătorii şi consumatorii, deopotrivă, sunt convinşi că prelungeşte viaţa şi că asigură rezistenţa fizică şi psihică la efectele nocive din mediul înconjurător.
În literatura de specialitate sunt menţionate următoarele proprietăţi ale plantei Rhodiola rosea:
– Echilibrează funcţiile psihice, îmbunătăţeşte sau restabileşte capacitatea de apărare a organismului şi imunotoleranţa. Recunoaşte diferenţa între self şi non-self, supraveghează activitatea sistemului imunitar (faţă de procesele maligne).
– Menţine homeostazia organismului, asigurând astfel echilibrul între sistemul imunitar şi nivelul hormonal.
– Sub efectul stresului, creşte nivelul serotoninei şi al dopaminei şi ajută la menţinerea lor la un nivel corespunzător.
– Reduce efectul nociv al stresului asupra inimii.
– Creşte potenţa sexuală. Poate fi eficientă în eliminarea disfuncţiilor sexuale, atât la femei, cât şi la bărbaţi.
– La persoanele cu diabet, accelerează producerea insulinei şi, prin aceasta, scade nivelul glicemiei.
– Substanţele active rosavinul şi salidrosida cresc nivelul serotoninei în creier, reducând sau înlăturând depresia.
– Fiind un antioxidant puternic, poate fi eficient nu numai în prevenirea acţiunii dăunătoare a radicalilor liberi şi a mutagenilor, ci şi în regenerarea leziunilor apărute la nivelul acidului dezoxiribonucleic (ADN).
– Îmbunătăţeşte performanţa sportivilor şi creşte capacitatea de rezistenţă a acestora, facilitând utilizarea mai eficientă a rezervelor metabolice.
– Îmbunătăţeşte starea generală, asigură prospeţimea psihică, optimizează memoria şi, în general, munca intelectuală.

Trandafirul munţilor.
N.B. Dacă un membru cumpără pe o singură factură 2 Rhodiolin , va primi cadou 1 Panax Ginseng.

Cunoaşteţi micile minuni din lumea plantelor?
Acum vă prezentăm o plantă asiatică. Aceasta constituie de mii de ani o parte indispensabilă a farmaciei populare locale. Deoarece este greu să enumerăm toate efectele ei pozitive asupra organismului, le vom aminti doar pe cele mai importante.
Ginsengul este o plantă perenă, originară din estul Asiei şi din America de Nord, fiind utilizată de mai mult de 5000 de ani. Ginsegul chinezesc şi coreean (Panax Ginseng) este cunoscut în Orientul Îndepărtat ca “rădăcina vieţii”, pentru că încetineşte procesele de îmbătrânire şi menţine puterea şi pofta de viaţă. Ginsengul îmbunătăţeşte activitatea cerebrală şi eliberarea de adrenalină. Ameliorează funcţionalitatea plămânilor şi scade senzaţia de oboseală. Fortifică organismele slăbite.
Vitalitate de la răsărit.

Cunoaşteţi micile minuni din lumea plantelor?Acum vă prezentăm o plantă asiatică. Aceasta constituie de mii de ani o parte indispensabilă a farmaciei populare locale. Deoarece este greu să enumerăm toate efectele ei pozitive asupra organismului, le vom aminti doar pe cele mai importante

Ginsengul este o plantă perenă, originară din estul Asiei şi din America de Nord, fiind utilizată de mai mult de 5000 de ani. Ginsegul chinezesc şi coreean (Panax Ginseng) este cunoscut în Orientul Îndepărtat ca “rădăcina vieţii”, pentru că încetineşte procesele de îmbătrânire şi menţine puterea şi pofta de viaţă. Ginsengul îmbunătăţeşte activitatea cerebrală şi eliberarea de adrenalină. Ameliorează funcţionalitatea plămânilor şi scade senzaţia de oboseală. Fortifică organismele slăbite.   Vitalitate de la răsărit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.