Provocare de marketing

Cei care mai citesc câte ceva pe blogul meu s-au lămurit ca sunt  o ferventă colaboratoare a firmei Calivita International. Recunosc faptul că am încercat diferite variante de afaceri pentru suplimentarea veniturilor…  Nici una dintre ele nu mi-a fost benefică şi nu a reuşit să mă convingă asupra seriozităţii, a sistemului avantajos de marketing şi a calităţii produselor aşa cum mi s-a întâmplat cu Calivita.

De ceva vreme o cunoştinţă se tot străduia să mă  ” prindă” într-o alianţă cu altă firmă.  Cu diplomaţie, cu delicateţe, dar şi cu fermitate,  am tot încercat să evit.  Sfârşitul săptămânii ce abia s-a incheiat a reprezentat apogeul “luptei” sale şi tot nu m-a convins. De ce? Iată argumentele:

CaliVita International Cealaltă firmă
1 Condiţii de inscriere înscrierea este gratuită, oricine cumpără un produs de minim 100 lei – această sumă reprezintă strict preţul de club al produsului – poate deveni membru şi poate beneficia de avantajele ce decurg din această calitate. pe lânga plata produselor, se percepe şi o taxa de inscriere de aproximativ 20 lei iar comanda minima necesară tebuie să fie de 300 lei
2 Noţiuni de marketing Totala trnsparenţă: incă înainte de a deveni membru, mă pot informa asupra regulamentului de functionare şi a planului de marketing Nebuloasă Informaţiile referitoare la regulamentul de funcţionare le aflu doar dupa ce am devenit membru
3 Garanţia calităţii produselor Produsele sunt fabricate în Statele Unite ale Americii, cu ajutorul tehnologiilor de ultimă oră, în laboratoare acreditate de Administraţia Alimentelor şi Medicamentelor (FDA) din S.U.A. CaliVita® International oferă garanţie 100% pentru calitatea produselor sale. În cadrul companiei regasiti o gama variata de produse precum: suplimente alimentare, produse alimentare BIO, produse cosmetice, fabricate în SUA, Canada, Japonia. … DAR NIMENI NU GIREAZA PENTRU ACREDITARE, SAU ESTE TOT SECRET?
4 Raportul calitate / preţ Power mins  preţ 47 lei 100 tablete – necesarul pentru o luna de zileConţinut pentru o tabletă: Ca – 250 mg;, Mg – 150mg; Zn – 7,5mg; câte 4 mgde Fe şi Mn; Cu – 0,5 mg, câte 50mcg de I, Cr, Se – chelatate cu aminoacizi pentru a li se asigura absorbţia optima.  Minerale – evit denumirea – pretul la 30 plicuri (necesarul pentr o lună de zile) = 87 lei  iar compoziţia este: Ca – 216 mg, Mg -18,4 mg, 4,2mg Na, 0,75mg K , urme de alte microelemente ….La multe produse, concentraţia nu e nici măcar amintită… De unde ştiu ce doză iau?
5 Avantajele membrilor Diferenţa dintre preţul de club şi cel cu amănuntul e de 30% Diferenţa dintre preţul de club şi cel cu amănuntul e de 20%

Comparaţii între produse şi preţuri voi mai face, chiar si ale altor firme.. Acesta a fost doar începutul. Pentru relaţii suplimentare sunt aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.