Pentru trup si suflet in alt fel

Lumea, societatea, excesiv tehnologizată şi chimizată, începe să-şi reamintească de beneficiile naturii.  De aceea au  si apărut initiative ca Earth Hour, oamenii conştientizează că doar o singură planetă avem la dispoziţie pentru viaţă şi e nevoie să o ocrotim că să rămâna casa noastră cât mai multa vreme.

Aşa cum avem grijă de ceea ce ne înconjoară, trebuie să ne îndreptăm atenţia şi catre propriul trup şi suflet.

Statisticile sunt din ce în ce mai alarmante. Numărul bolnavilor creşte.  Procentul afecţiunilor incurabile este în ascensiune, iar al oamenilor care sa facă  faţa acestor boli e în scădere.  O cauză o reprezintă şi faptul că sunt depistate tărziu, că sunt tratate tot chimic – vezi cresterea fantastică a ciferelor de vânzări în farmacii -, ca stresul zilnic ne face să apelăm la specialişti când e foarte greu să mai reparăm ceva.

Noi oamenii merităm mai mult.

Cu aceste gânduri am iniţiat o activitate: recomandarea de produse naturiste. Alegerea o fac în funcţie de analizele medicale ale clientului sau după o testare de cel puţin o oră cu aparatul de biorezonanţă. Amatorilor le prezint şi o şansa de a începe o afacere proprie. Dacă vor vrea să fie doar consumatori de produse naturiste sau să-şi îmbunătăţească situatia financiară va rămâne la latitudinea lor.

Alegera o vor putea face numai după ce mă vor vizita la cabinetul de CONSULTANŢA PRODUSE NATURISTE situat în Focşani, str Leopoldina Bălănuţă nr 15.  Relaţii şi programări la numerele de telefon: 0727876022, 0769449978, 0758912213.

Motto-ul iniţiativei: CELE MAI BUNE REMEDII PENTRU SĂNĂTATEA NOASTRĂ SE GĂSESC ÎN NATURĂ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.