O nouă formă de manipulare

….sau cum s-a-ntors societatea cu susul in jos. Unii prea lenevesc şi aşteapta ca totul să li se ofere de stat, societate etc. Alţii dimpotrivă.

Aseară a venit cu ambulanţa, pe targă, o pacientă cu sângerare – “doar de două săptămâni”. Fusese zilele trecute la medic şi aceasta i-a recomandat internarea. A refuzat-o pentru că “nu-mi dă liber de la serviciu. Şefa a zis că, dacă ne luăm concediu medical ne dă afară”

Femeia aceasta munceşte într-o făbricuţă de confecţii pentru salariul minim pe economie şi ceva peste, netrecut pe statul de plată – chipurile ca să nu plătească impozit. Cât câştigă ea într-o lună, “sparge” băiatul patronului ei într-o noapte în club. Pentru puţinul acesta şi-a pus viaţa în pericol.

Trebuie să recunoaştem şi doza de inconştienţă care a făcut-o să-şi neglijeze sănătatea şi să se lase manipulată în asemenea hal de şefi.

Pâna când?

Ca ea sunt multe femei. Şi toate stMonkeySeeMonkeyDoau cu frica-n sân că, dacă se îmbolnăvesc, n-o să-şi mai poată întreţine copiii.

Nu are decât 42 de ani, trei copii şi foarte mult bun simţ de care mahării îşi bat joc. Iar cei care-ar trebui să facă ceva se ceartă pe ce-şi aduc aminte.

Sau….

Puterea de a se elibera este în interiorul fiecăruia dintre noi. Doar să vrem…

O metodă de eliberare ar fi colaborarea cu CaliVita International. Sunt dispusă să vă ofer informaţiile şi ajutorul necesar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.