CaliVita sărbătoreşte iubirea!

“Pentru că nu ştiam care dintre Valentine’s Day şi Dragobete este mai importantă pentru tine, ne-am hotărât să le sărbătorim pe amândouă. Aşa că, am gândit o ghiduşie. Un pachet special care să te ajute să sărbătoreşti în stilul tău iubirea! Vom organiza 2 tombole cu 2 extrageri, în urma cărora cei patru câştigători vor primi câte un voucher în valoare de 300 Lei.  În perioada 1-22 februarie 2012, dacă un membru cumpără pachetul “Sărbătoreşte iubirea”alcătuit din 1 VitalWoman (CV0111) + 1 VitalMan (CV0110) + 1 Intimoments (CC0006) va fi înscris automat la tombolă.”

Ar trebui să vă grăbiţi să deveniti membri CaliVita, nu-i aşa?

Cei care citesc ar putea să se întrebe: ” La ce-mi folosesc aceste produse?”

Chiar dacă veţi câştiga sau nu tombola, veţi fi bucuroşi, totuşi, că le-aţi achiziţionat.

Vital Woman conţine:

Damiana – efect antidepresiv şi îmbunătăţeşte starea psihică, fiind un uşor afrodisiac.

Unicornul conţine saponină cu efect estrogen, precum şi o substanţă care întăreşte uterul, ameliorând astfel starea psihică a femeilor în perioada modificărilor hormonale.

Guarana, prin substanţa biologic-activă pe care o conţine, are efect stimulent general.

Suma – creşte capacitatea energetică a organismului, optimizează funcţionarea sistemului imunitar, creşte apetitul sexual.

Maca – ajuta în cazurile de infertilitate şi stimulează apetitul sexual.

Sarsparila – antiinflamator, antiseptic, antipiretic.

Serona repens stimulează funcţionarea uterului şi a ovarelor.

Catuaba acţionează favorabil asupra stării fizice a organismului, stimulează sistemul nervos central.

Vital Man conţine:

Catuaba îmbunătăţeşte condiţia fizică, stimulează sistemul nervos.

Sarsaparilla este antiinflamator, antiseptic şi antipiretic.

Cofeina din guarana are efect stimulator.

Ginsengul siberian îmbunătăţeşte capacitatea de adaptare şi de rezistenţă la stres a organismului, optimizează starea generală şi condiţia fizică.

Liriozma este considerată de către indienii amazonieni ca fiind “copacul potenţei” sau “rădăcina bărbaţilor”. Pe lângă creşterea activităţii sexuale, îmbunătăţeşte metabolismul şi fortifică sistemul nervos. Se recomandă în caz de oboseală generală.

Maca creşte libidoul şi instinctele sexuale, este un stimulent general.

Intimmoments:

Substanţele active din compoziţia produsului IntiMoments rezultă din plantele utilizate în cosmetică şi medicina populară de sute de ani, şi anume: Chlorella (algă verde), extract de ulei de eucalipt, extract de Aloe vera, extract de cătina albă (Hippophae rhamnoides), extract de muşeţel, de rozmarin, extract de ceai verde – toate contribuind la menţinerea sănătăţii organelor genitale. În afară de acestea, produsul mai conţine colagen şi elastină, proteine responsabile de elasticitatea şi rigiditatea pielii, respectiv L-arginină, care îmbunătăţeşte circulaţia sanguină locală.

În timpul contactului sexual, dacă este aplicat pe organele genitale masculine sau feminine, provoacă imediat o senzaţie plăcută de căldură, fermitate, creşte sensibilitatea la stimuli, are efect lubrifiant, făcând actul sexual mai plăcut.

După cum vedeţi, produsele merită să fie folosite şî cu tombolă şi fără.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.