”Toate-s vechi și nouă toate”, bune pentru sănătate

Pe lângă medicina alopată care are rostul ei, în lume și în țara noastră chiar, au început să câștige din ce în ce mai mult teren, metode alternative de diagnosticare și terapie.

Aromaterapia, esențele florale Bach, leacuri mănăstireşti, Ayurveda, Reiki, meloterapia, acupunctura, presopunctura, terapia Bowen, radiestezie, fitoterapie, reflexoterapie, kinetoterapie, fitoterapie, EFT, iridologie, homeopatie,  cromoterapie, masoterapie etc sunt metode alternative de diagnosticare și / sau tratament.

Pe multe dintre ele omenirea le experimentează de sute, chiar mii de ani cu succes.

De ce se poate?

Există o parte verbală a creierului, unde formulăm şi analizăm cuvinte. Aceasta este conştiinţa noastră verbală.

Mai există şi o parte nonverbală a creierului care este conectată în principal la ambient.

Mintea verbală prelucrează doar un procent dintr-un procent al unui procent dintr-un procent din totalul experienţei noastre. Ea nu este în contact direct cu realitatea totală.

Atingând o bară de sprijin dintr-un autobuz ne expunem la milioane de microorganisme. Sinele nonverbal începe să reacționeze și să se apere. Sistemul este conștient chiar și de cea mai neînsemnată expunere. Mintea verbală nu poate însa prelua asta și ar deveni supraîncărcată, fiind oricum solicitată și de alți stimuli.

Cu cât te gandești mai mult la digerarea mesei abia luate, cu atât mai mult va interveni mintea verbală și digestia va fi compromisă. Vindecarea și reactivitatea nu sunt pentru mintea verbală.

Concret, fiziologia corpului nostru material este coordonată de partea nonverbală – supraconștientă – a creierului. E normal ca, orice dereglare apărută acolo să se manifeste întâi.

Metodele terapeutice enumerate mai sus se folosesc de această calitate a ființei noastre de a ”lucra la dublu” – și cu partea conștientă și cu cea supraconștientă simultan.

Mai nou, sau relativ nou, la noi în ţară se foloseşte BIOREZONANȚA – o metodă de depistare și tratare a acestor dereglări care se folosește de informația nonverbală a creierului nostru prin intermediul unui dispozitiv apt să ”măsoare răspunsul psihologic și să-l trimită înapoi către pacient” (Biofeedback).

Prin urmare, principala calitate a aparatului este capacitatea de a măsura tiparul energetic al pacientului și de a trata aberațiile câmpului energetic al acestuia. El oferă posibilitatea conectării cu pacientul de la nivelul fizic până la cel eteric, de la cele mai dense până la cele mai fine nivele vibraționale.

Utilizarea aparatului de biorezonanță prezintă mai multe avantaje:

  • sesizează dezechilibrul energetic cu mult înainte de apariția simptomelor propriu-zise, dând timp pacientului să-și schimbe stilul de viață, modul de gândire, astfel încât boala să nu mai ajungă să se manifeste;
  • ca metodă de investigare și terapie este  agreabilă, fără efecte secundare nocive;
  • dacă dezechilibrul energetic a atins un nivel prea ridicat, poate orienta pacientul către specialistul alopat necesar;
  • ca terapie, abordarea este holistică – armonizează organismul ca un întreg și nu pe ”bucăți”;
  • pentru realizarea programelor necesare analizei și terapiei cu acest aparat, creatorul lui a folosit inclusiv cunoștințele practicienilor metodelor de medicină alternativă enumerate la începutul articolului.
  • poate ajuta la depistarea conflictului emoțional programator sau declanșator al dezechilibrului energetic care a cauzat boala.

După investigare la un cabinet de biorezonanță, terapiile pot fi continuate la domiciliu cu ajutorul dispozitivului BIOHARMONEX.

Pe lângă acesta, pentru efecte optime,  tratarea fiecărui dezechilibru constatat se poate face și cu produse pe care specialistul în Biofeedback le află în timpul investigației.

În Focșani, cabinetul de produse naturiste și biorezonanță este la dispoziția dumneavoastră doar cu programare la numărul de telefon 0727876022, 

2 Replies to “”Toate-s vechi și nouă toate”, bune pentru sănătate”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.