Dar din dar

se face rai… Am o prietenă care mi-a oferit o carte fascinantă. Simt nevoia să o împărtăşesc cu voi.

O citim simultan.

Sunteţi sau nu de acord cu ce scrie autoarea e doar opţiunea voastră. Dar pentru a avea o opinie, trebuie să ştiţi despre ce e vorba. Îi mulţumesc Ninei pentru carte, Aurorei că a scris-o şi vouă că o citiţi odată cu mine.

Aşa că, “O carte vindecătoare” de Ana-Aurora Şumca e la dispoziţia voastră:

Explicaţie

Toate drumurile mele de pâna acum, toată cunoaşterea mea, toate experienţele mele, toate dramele, toate căutările m-au adus într-un anumit punct.

Încercasem totul în exterior şi totul se prăbuşise cu mult zgomot.

Atunci am lăsat lucrurile să curgă, pentru a vedea încotro se doreşte să merg, evident fiindcă nu aveam nici un control asupra vieţii mele.

Singurul punct de sprijin era Maica Divină, cu care avusesem o experienţă personală revelatoare.

Într-o zi Ea a spus “Cheamă-L pe Fiul Meu” şi de atunci El m-a însoţit clipă de clipă.

Până când am putut să integrez în structurile mele informaţia că Isus Christos s-a contopit cu sinele meu divin şi doreşte să-mi fie Învăţător, a durat ceva.

Drumul acestei cărţi nu a fost uşor.. 

Încrederea şi neîncrederea s-au succedat, mai ales la început, având proporţii devastatoare, dar transformatoare. El mi-a ghidat paşii uşor, cu blândeţe, pâna am ajuns să-L simt şi să-L las să se manifeste prin mine. Mi-a spus: ” Manifestă-Mă, ca să Mă pot manifesta”.

Deşi sunt folosite cunoştinţe proprii, chiar limbajul meu, totuşi gândurile mi-au venit din sursa care este Mintea Christică şi, uneori, m-au uimit şi pe mine. 

Mi s-au dictat toate textele şi cu multe explicaţii necesare înţelegerii mele din fiecare moment.

Nu am dorit să se întâmple lucrul acesta şi nu credeam că sunt cea mai indicată persoană, dar confirmările venite au fost copleşitoare.

Îl mărturisesc şi Îl recunosc drept Învăţătorul meu, chiar dacă nu e cum Îl cunoaştem în mod obişnuit.

Mi-a spus că se manifestă prin mai multe persoane acum, pentru că este un timp de transformare cu potenţial extraordinar. Totodată e vorba şi de o accelerare în Planul de ridicare a nivelului de conştiinţă.

Mi-a spus: ” Vei scrie o carte. Vindecătoare. Cei care o vor citi se vor vindeca şi vor crede. Si Cuvântul Meu va fi dus mai departe.”

Cam asta a fost şi, deşi am oscilat destul la început, acum sunt bucuroasă că El a făcut asta prin mine.

Ca o persoană în slujba Divinităţii, particip şi eu la lucrarea Lui de iubire.

Mesajul Lui este clar.

Avem cu toţii acces la Iubirea Lui, la o relaţie personală cu El, dacă acceptăm asta.

Si toţi putem face, şi vom face lucruri chiar şi mai mari decât a făcut El cu El.

Totul este să CREDEM. 

                                                     ANA-AURORA ŞUMCA7 

12 Replies to “Dar din dar”

 1. Multumesc pentru apreciere dar nu aveti acordul meu sa publicati din ea sau sa o copiati ,incalcati astfel dreptul de autor.
  Multumesc!

  1. De aceea m-am si oprit. Nu cunosteam chiar bine aceste detalii, dar un cunoscator m-a avertizat. Sper doar sa le fi starnit interesul pentru carte. Ma mir ca un blog cu asa putini cititori a putut sa va deranjeze. Multumesc mult! Desi, atitudinea dv de acum, contrazice putin ce ati scris in carte. Nu-mi multumiti pentru reclama! Cred ca am sa o donez bibliotecii din oras si am sa-mi avertizez toti prietenii ca o pot citi de acolo gratuit. O zi buna!

    1. Luați legătura cu d-na Aurora Sumca. Eu am donat cartea, așa cum i-am promis și nici nu am mai selectat texte din carte pe care să le public pentru că doamna Șumca nu mi-a îngaduit. Cu o căutare pe google puteți da de dumneaei. Numai bine vă doresc!

  2. Unde mai poate fi gasita aceasta carte?Am incercat sa o cumpar dar nu am gasit-o, nici macar la editura. Multumesc mult!

  1. Sincer, nu aș ști să vă spun… D-na Șumca mi-a interzis să o mai promovez. Eu, după ce am citit-o am donat-o. Căutați pe net relații despre dânsa, vreo adresă de e-mail, ceva …

   1. am incercat s-o caut eu pe toate directiile, nu mai e de gasit Dna Aurora, imi placea blogul ei… cartea, doar daca o are cineva s-o faceti la xerox. Daca o gasesc, o voi scana si pune publica pe net. De ce? Pentru ca traim aceste vremuri in care e nevoie de ea..Stiti dvs. cumva ce s-a intamplat cu Dna Aurora?

    1. Nu știu dacă vă pot ajuta în vreun fel…. D-na Aurora mi-a făcut o impresie foarte bună cu cartea dar foarte proastă cu atitudinea – sau cel puțin așa gândeam atunci. Dacă doriți ceva care să vă ajute acum căutați: cărțile dlui dr. Dumitru Constantin Dulcan, cărțile lui Joe Dispenza, „Biologia credinței” de Bruce Lipton… Din ele și altele asemenea am învățat foarte multe. Nu mai pierdeți vremea cramponându-vă de căutarea unei persoane care nu vrea să fie găsită. Cineva spunea că d-na Aurora i-ar fi promis că o să caute un exemplar al cărții și i-l va da… Nu știu dacă s-a ținut de cuvânt. Sănătate vă doresc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.