Ce credeți că veți obține dacă sunteți triști?

Acum câteva luni am participat la un seminar și acolo am cunoscut un om deosebit – Andrei Gligor . Un om care a reușit să treacă peste multe încercări și, ca să răsplătească Universul pentru șansa ce i s-a dat a început să facă fapte bune.

Aleargă pentru cauze nobile, vrea să reîmpădurească zonele pe care inconștienții le-au defrișat.  Vrea să ofere un viitor frumos generațiilor viitoare.  M-a impresionat când a spus: ”Mă interesează viitorul pentru că acolo o să îmi petrec tot restul vieții!”

De câte ori întâlnesc persoane marcate de evenimente rele și grele încerc să le spun cuvintele ”ultramaratonistului de fapte bune”.

De ce mi-am amintit iar aceasta?

De ceva vreme tot invit oamenii să participe împreună cu mine la ”Serile stării de bine”.

Adică: sunt dispusă să ajut oamenii cu sfaturi despre sănătate în cadrul unor întâlniri pe care le organizez joi, din două în două săptămâni. Am avut ca invitați și oameni cu succese în medicina alternativă.

Dar, chiar ieri am avut surpriza neplăcută să mi se spună ceva de genul – ”E atâta jale în țară și noi ne întâlnim să discutăm despre stare de bine?”

Am rămas interzisă.

De acord, e jale în țară… Și în lume chiar. Dar lucrurile nu stau pe loc.

Plâng alături de victimele de la ”#colectiv”, sunt alături de familiile acestora, mă doare sufletul pentru ei, toată compasiunea și pentru victimele atentatelor, dar noi avem datoria să mergem mai departe.  Să fim dispuși să ne fie bine.

Nu mai întoarcem pe nimeni din drum, de ce să nu le fim alături celor care încă străbat drumul.

Viața are și bune și rele, este un echilibru în toate.

Haideți să menținem acest echilibru mergând mai departe, preocupându-ne de noi, de viața noastră, de cei dragi nouă.

Tristețea duce la îmbolnăvire.

Aseară, cu ce v-a ajutat că ați urmărit știrile despre chestiile urâte care se întâmplă în această lume.

Ați auzit vreo veste bună, ați aflat despre medaliile sportivilor sau ale elevilor premiați la olimpiadele internaționale?

Sigur nu.

Există, cred, interesul cuiva sau al mai multor persoane, de a ne păstra într-o stare permanentă de angoasă și tristețe. Cui folosește?

Categoric nu oamenilor obișnuiți.

Luptați pentru sănătatea și bunăstarea voastră!
Faceți și altceva decăt să fiți triști!

Bucurați-vă de viață și viața vă va răsplăti!

Dacă vă e greu, sunt aici ca să vă fiu de ajutor.

P.S. Regret că li se întâmplă lucruri urâte oamenilor din țara noastră, dar se întâmplă și lucruri bune. Noi, cei care credem în bine, ar trebui să fim motivația care să ajute la schimbarea mentalităților, care să fie sprijin pentru educație, pentru sănătate, pentru infrastructură corespunzătoare etc.

One Reply to “Ce credeți că veți obține dacă sunteți triști?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.