Alte pareri

Un prieten de pe alt site a comentat articolul meu precedent, cel despre gripa si solutii, si, pentru ca si-a exprimat parerea ca ceea ce a scris dumnealui ar trebui citit si de altii, i-am cerut acordul si i-am publicat gandurile. Multumesc pentru accept d-le ILIE3797 (din pacate nu-i stiu decat pseudonimul)!

“Aritmetica interesantă a gripei scrofolitice :
:::::::::::::::::::::::::::::::
Gripa aviară,
A apărut într-o dimineaţă …şi a dispărut într-o seară.
…Iar din vaca nebună şi din gripa aviară … a rezultat porcul cretin.
Ca la noi la nimeni : …încă şi în decembrie încă mai “umblau” păsările migratoare care aduceau gripa aviară ; iar din câte ştiu eu : pasărea bolnavă stă cuminte , melancolică şi tristă pe cracă , şi se ţine de burtă şi de cap… şi nu se apucă în mod serios de fâlfâit din aripi şi de maraton zburătoresc.
Gripa scrofolitică este episodul 2 de la gripa aviară ,… (ăsta-i un fel film serial ).
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Pe primul loc în lume ca profitabilitate este industria armamentului.
..Iar tot la capitolul profit , Industria farmaceutică este pe locul 2 .
Pe vremea mea am învăţat la lecţia de Biologie că :
-Există o specie de insecte , care atunci când se înmulţesc prea mult şi se cam prea înghesuiesc şi nu mai prea mai au ce mânca ,…atunci ele secretă o substaţă chimică otrăvitoare , şi astfel majoritatea dintre ele mor.
Cam prea seamănă între ele aceste două feluri de războaie chimice.
::::::::::::::::::::::::::::
În al-2-lea război mondial doi evrei au reuşit să evadeze de la Auschwitz ; apoi ei au ajuns la organizaţia evreiască din Slovacia ,… dar când le-a spus ălora ce se întâmplă acolo : adică când le-a explicat cum funcţionează : “procesul tehnologic al morţii” al camerelor de gazare şi al crematoriilor , nimeni nu vroia să-i creadă .
Acum istoria se repetă.
=Numai micile secrete trebuie păstrate cu grijă , cele mari se păstrează singure prin incredulitatea publică= …..a zis odată cineva / care gândea.
::::::::::::::::::::::::
Nu ştiu exact cum sună sau cum o să sune legea pe la noi , dar ştiu că prin America cei ce refuză vaccinul sânt puşi în carantină ,… iar la cei ce refuză carantina li se dă 1 000 de dolari amendă pe zi .
….Aleşii noştri tot lingând la Înalta Poartă de la Washington , adică prin metoda pupincurismului-neigienic ,.. ei pot lua foarte uşor această boală penalo-contagioaso-americană .
… Şi asfel or găsi şi la noi ăştia ceva metode de constrângere (sau poate altceva şi mai rău)…. de-ţi piere cheful de refuz individual direct.
Deocamdată încă nu ştiu cum se poate rezolva problema cu peRFID-cipurile ,.. dar asta cu vaccinul ăsta otrăvit , virusat şi anapoda e destul de simplu de rezolvat :
Deşi pare paradoxal , aici CORUPŢIA din Republica Mafiotă România ne ajută la rezolvarea problemei:
-Te duci la doctorul cu pricina , îi dai vre-o 10…20 de lei , şi-l pui ca în locul copilului să vaccineze o bucată de cârpă , un burete , chiuveta sau altceva de genul ăsta ,… iar pe copil să-l înţepe doar cu acul gol , ca să se vadă înţepătura şi să se vaite puţin copilul … ca să nu ştie să-l pârască la nimeni pe doctor.
…Şi astfel toată lumea va fi mulţumită ,… şi chiar şi Terminatorii Grupului Bilderberg vor zâmbi fericiţi.
Şi cred că cu câte un pic de inventivitate tipic românească …v-om găsi soluţii (cel puţin de amânare şi tărăgănare la nesfârşit) şi la celelalte drăcovenii de genul ăsta.
Până vom găsi o soluţie mai bună de rezolvare ,.. deocamdată să zicem ca ei , dar să facem ca noi.
:::::::::::::
Pe vremea mea (adică acum 35 de ani) am învăţat la şcoală că conţinutul de oxigen din atmosferă este de 21% ,…. acum el a ajuns la 18% iar în marile oraşe a scăzut sub 16%.
Un mare biolog al secolului 20 , (contemporan cu Albert Einstein şi recunoscut şi admirat de acesta) , a ajuns la concluzia că lipsa oxigenului este cauza nr. 1 al apariţiei cancerului , iar celelealte cauze sunt abia pe locul 2.
Acum câteva mii de ani (nu milioane de ani) oxigenul din atmosferă era de 38% (s-a găsit asta în gheaţa de la poli).
În fiecare moment în aer sunt în medie câte 5 000 de avioane cu reacţie ,.. că de automobile , vapoare ; că de procesele industriale sau de încălzirea locuinţelor … ce să mai zic.
Dacă facem un pic de aritmetică : -Cum că în ultimi 35 de ani s-a consumat un procent de oxigen în 10 ani ,… rezultă că pentru cele 18% de oxigen ce-a mai rămas în atmosferă ne ajung 200 de ani ca să-l terminăm ,… şi asta cu pădurile ce încă mai există …. nu cu cele pe care le vom tăia şi în final le vom pune pe focul care arde … tot cu oxigen.
Peste 200 de ani o să tot frecăm degeaba băţul de chibrit ,… că nu el se va mai aprinde.
Sau poate pe atunci nu va mai exista nimeni ca să frece băţul de chibrit !!???
:::::::::::::::::::::::::::::
Sau încă o aritmetică…. pe termen foarte lung:
-Dacă s-ar înmulţi populaţia pământului în ritmul actual :
-Peste 7 000 de ani ar fi : =100 de locuitori pe metrul pătrat= şi asta inclusiv pe suprafaţa mărilor şi a oceanelor + cei doi poli geografici.
(Mulţi , mulţi , da proşti …cum bine zis-a Lăpuşneanu ; …..iar mama proştilor e mereu gravidă).
Habar-n-am cum va arăta pământul peste 7 000 de ani ,… dar precis acest lucru nu se va întâmpla.
Dinozaurii au domnit , au mâncat şi s-au kkt timp de 100 de milioane de ani ,… dar n-au reuşit să distrugă atât mediul înconjurător , pe cât a reuşit Homo Sapiens în ultima sută de ani,.. şi ăsta nu-i decât începutul dezastrului ecologic … iar pentru ce va urma de acum încolo : vezi şi Apocalipsa lui Ioan.
:::::::::::::::::::::::::::::::
Dar totuşi prima urgenţă “în favoarea exterminării celor în plus” e că :
-Resusele de hidrocarburi consumate în ritmul actual ne mai ajung doar pentru încă 15—20 de ani.
:::::::::::::::::::::::::
Concluzie finală :
-Deci mult-iubiţi şi stimaţi fraieri : -Poftiţi cu toţii la vaccinat ,… că altfel o să ne înmulţim aiurea !!!
(…….asta ar fi bine de trimis şi la alţii)”

2 Replies to “Alte pareri”

  1. Avem capacitatea de a intelege cum functioneaza natura. Dar nu avem capacitatea de a si trai cu natura. Adica, ne pricepem la cele mai complicate chestii si nu suntem in stare sa ne asiguram ca traim si ca vom supravietui. Vai de capul nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.