A reînceput coşmarul

Gripa face ravagii…. Cea nouă, AH1N1… Interesant că sunt afectate mai grav persoanele care au deja afecţiuni preexistente infectării, sau poate chiar aceste afecţiuni îi fac mai vulnerabili la acest virus de a cărui provenienţa mă tem… E un semnal de alarmă! Poate fi folosit ca metodă de manipulare..

De ce să mai luptăm pentru drepturile noastre? Şi-aşa ne omoară gripa…

Dar de ce se întâmplă acest lucru?

Pentru că singurul producător de vaccinuri din ţara noastră este “susţinut” să falimenteze, pentru ca nivelul de trai a atins cote inferioare mai mult decât alarmante, pentru că acel “codex alimentarius” care ar trebui să intre in vigoare prin aprilie şi-a gasit deja promotorii etc.. Şi la fel de important, pentru că ar trebui reorientată atenţia populaţiei către altceva şi nu către problemele economice.

Pentru fiecare boală, chiar creată de om, Dumnezeu a creat şi remediul, chiar dacă nu-i tocmai de la marile companii farmaceutice… Câţi dintre noi se gândesc să îl folosească?

Oricum, îmi fac datoria să va readuc la cunoştinţă câteva lucruri folositoare.

Trebuie să facem multă mişcare în aer liber! Stimulăm activitatea aparatelor cardiovascular şi respirator, evităm obezitatea, reactivăm producţia de endorfine – hormonii fericirii – , iar un om fericit e mai rezistent la îmbolnăviri.

Avem grijă ce mâncăm! Mult mai util ne este în această perioada un kilogram de fructe decat 100 grame de carne sau grasimi sau dulciuri.

Consumăm multe lichide, cel puţin doi litri pe zi! Foarte eficient acum ar fi ceaiul de fructe, ceaiul de muşeţel, îndulcit cu miere, nu zahăr, şi îmbunătăţit cu multă zeamă de lamâie.

Ceapa, usturoiul, produsele apicole au efect de antibiotic natural şi de stimulent al sistemului imunitar…

Iar pentru că nu prea mai avem încredere în ceea ce putem cumpăra din piaţă, sau dacă timpul, locul de muncă nu ne permit să mirosim a ceapă sau usturoi, Calivita International ne pune la dispoziţie variantele comode şi eficiente.

Consumul de vitamina C – C1000, C500, Lion kids C – , inclusiv variantele cu bioflavonoide pentru cei cu probleme circulatorii sau cu predispoziţie la astm – C300, CPlus, Liquid C – , nu trebuie să lipsească niciunui om al cărui stil de viaţa alert îl predispune la scăderea imunităţii.

Stimulentele imunitare, gen Immunaid, VirAgo, Bee Power, au efect antiviral demonstrat şi de cercetători şî de experienţa atâtor persoane care au devenit membre Calivita doar pentru a-şi putea procura aceste produse la preţ cât mai avantajos.

Garlic caps – are efect antibitic, vasodilatator, hipocolesterolemiant – poate fi oricând salutar pentru o persoană obeză, cardiacă şi cu predispoziţia de a face tot felul de infecţii virale şî bacteriene.

OxyMax, Oxy Cristal… sunt perfecte pentru afecţiunile respiratorii. Au efect antiviral, antibacterian, antifungic, asigură o bună oxigenare a celulelor (deci favorizează producerea de energie necesară celulei de a lupta cu “intruşii”).

Oregano Oil, Pure Yucca au efect detoxifiant, mucolitic, antiinflamator.

White Willow, aspirina de salcie albă, ne scapă de stările febrile. Dacă suntem obezi sau diabetici, luăm Nopalin – ne scade febra pentru ca e sudorific, scade glicemia si stimulează tranzitul intestinal (datorită fibrelor din compoziţie) ajutăndu-ne să luptăm cu diabetul, constipaţîa şi să eliminăm toxinele.

Noni, fructul zeilor, cel mai bun imunomodulator cunoscut pâna acum, aproape panaceu universal, benefic în atât de multe afecţiuni, face cât toate vaccinurile la un loc pentru că scoate la iveală puterea proprie fiecărui organism de a anihila agenţii patogeni.

Ar trebui, în concluzie, să avem grijă de sănătatea noastră, de sistemul nostru imunitar şi AH1N1 nu va mai avea putere asupră-ne.

5 Replies to “A reînceput coşmarul”

 1. mi-e frica de gripa,deoarece yo nu prea am voie sa racesc de cand am avut pleurezie si tare mi-as dori sa nu capat gripa
  felicitari ptr. articol

 2. ___________@@__@_@@@____
  _____________@__@@_____@_____
  ____________@@_@__@_____@_____
  ________@@@_____@@___@@@@@_____
  _______@@@@______@@_@____@@_____
  ______@@@@_______@@______@_@_____
  _________@@@@_______@_______@_____
  _________@@@@@_____@_______@_____
  __________@@@@@____@______@_____
  ___________@@@@@@@______@_____
  __@@@_________@@@@@_@_____
  @@@@@@@________@@__UN SEMN
  _@@@ __PTR, PRIETENIA FRUMOASA!
  __@@@@@@_______@ PUPICI @_____
  ___@@_____@_____@_____
  ____@______@____@___@_@@____
  _______@@@@_@__@@_@_@@@@@____
  ____@@@@@@@__@@______@@@@@____
  ____@@@@@_____@_________@@@___
  ____@@_________@__________@___
  _____@_________@_____O ZI FRUMOASA__@_____MINUNATA!!!
  Uneori ai nevoie de dragoste, uneori ai nevoie de singuratate, uneori de zi, alteori de noapte, uneori de frig, uneori de caldura…dar intotdeauna ai nevoie de un prieten!!!O ZI FRUMOASA SI LINISTITA

 3. aha ,cred ca ai skimbat tema blogului ,e f. frumos
  tot ce-ai scris aici este f.f.f. bun de pus in practica,insa cu vaccinarea ,nici nu vreau sa aud,nu am incredere in vaccin
  vaccinul il consider un fel de experiment pe viata oamenilor ,noi santem cobaii celor care ne vaccineaza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.